Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Cluj, Cetan  - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare casa 3 camere Cluj, Cetan - 25000 EURO Cetan, Cetan , jud. Cluj

Vand casa situata in satul Cetan, comuna Vad, la drumul principal, la 8 km de centrul municipiului Dej. Proprietatea este compusa din casa de locuit cu 3 camere, hol, bucatarie, baie, bucatarie de vara, sura, grajd, anexe, loc pentru depozitat porumbul, curte cu iarba, livada si pomi fructiferi de 12 ari, gradina de zarzavaturi si gradina arabila de 10,5 ari. Facilitati : drum asfaltat, curent, apa, incalzire pe lemne, aproape de mijloacele de transport. PROPRIETATEA SE VINDE INTABULATA!!!

25000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri agricol  65 ha Cluj, Cetan  - 130000 EURO Proprietar 130000 €
Vanzare terenuri agricol 65 ha Cluj, Cetan - 130000 EURO Cetan, Cetan , jud. Cluj

Vand teren agricol in lunca Somesului parcerabil Vand teren 6,5 ha compact in lunca Somesului , la iesire din Dej spre localitatea Cetan . Accesul se face din drumul judetean , de asemenea terenul se afla langa raul Somes , este foarte fertil , perfect plan si este bun si pentru BALASTIERA .Posibil pe viitor sa fie incadrat in intravilan .Relatii la tel 747 - arata telefon -

130000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.