Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Cluj, Cluj-Napoca - 72000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 72000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Cluj, Cluj-Napoca - 72000 EURO Gheorgheni, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Coldwell Banker Transilvania va ofera in Exclusivitate, un apartament cu 2 camere, situat in cartierul Gheorgheni. Apartamentul ce il oferim la vanzare este total decomandat, cu o suprafata utila de 47 mp, situat intr-un bloc din caramida. Datorita pozitionarii in proximitatea punctelor de interes cum ar fi Iulius Mall, FSEGA, Interservisan si supermarketurilor, apartamentul are un potential maxim pentru investitie.

72000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Cluj, Cluj-Napoca - 127000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 127000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Cluj, Cluj-Napoca - 127000 EURO Buna Ziua, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Va oferim spre vanzare un apartament cu trei camere, complet finisat, situat in ansamblul Grand Hill Residence din cartierul Buna Ziua. Apartamentul beneficiaza de centrala termica proprie, incalzire prin pardoseala si un loc de parcare auto subteran inclus in pretul de achizitie.Suprafata utila este de 72 mp si compartimentat astfel: living cu bucatarie, doua dormitoare, doua bai si o terasa generoasa de 27mp. Complexul rezidential beneficiaza de administrare privata si intreaga suprafata interioara va fi monitorizata video.Imobilul se afla in proximitatea supermaketului Lidl, hotelului Grand Hotel Italia - cu piscina in aer liber, terenuri de tenis si restaurant si a statiei de autobuz RATUC. Comision 0% pentru cumparator !

127000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Cluj, Cluj-Napoca - 130000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 130000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Cluj, Cluj-Napoca - 130000 EURO Buna Ziua, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Va oferim spre vanzare un apartament cu trei camere, complet finisat, situat in ansamblul Grand Hill Residence din cartierul Buna Ziua. Apartamentul beneficiaza de centrala termica proprie, incalzire prin pardoseala si un loc de parcare auto subteran inclus in pretul de achizitie.Suprafata utila este de 72 mp si compartimentat astfel: living cu bucatarie, doua dormitoare, doua bai si o terasa generoasa de 27mp. Complexul rezidential beneficiaza de administrare privata si intreaga suprafata interioara va fi monitorizata video.Imobilul se afla in proximitatea supermaketului Lidl, hotelului Grand Hotel Italia - cu piscina in aer liber, terenuri de tenis si restaurant si a statiei de autobuz RATUC. Comision 0% pentru cumparator !

130000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Ce faci după nuntă? Investești banii primiți, nu? (Comision 0%) Agentie - 0 comision - exclusivitate 51000 €
Ce faci după nuntă? Investești banii primiți, nu? (Comision 0%) Manastur, Cluj-Napoca , jud. Cluj

După magicul moment, mult așteptat pentru unii/unele, apare și o nevoie, prima din piramida lui Maslow (nu, nu e fotbalist) și anume cea de o locuință. Bineînțeles că nu orice locuință. De preferat una care fie suficient de încăpătoare pentru doi oameni (indiferent de gen) "fresh" căsătoriți. Ce spui de un apartament de două camere cu o suprafață utilă de treizeci și patru (34) de metri pătrați la etaj intermediar? Nu e niciun secret că e la etajul unu. Se predă și parțial mobilat iar asta înseamnă că ai la dispoziție toată imaginația ta și a prietenilor cu simț creativ, să decorezi și mobilezi cum dorești. Nu te panica că ai și centrală termică proprie (numai și numai a ta) + finisaje moderne la ghici ce comision? Da, 0% (adică nu plătești nimic la subsemnatul). Dar dacă l-ai achiziționa pentru investiție? Cu mare, mare ușurință vom putea calcula randamentul proprietății pentru a vedea clar și concis cat ai putea câștiga. Odată ce se predă complet mobilat și utilat atunci cu ușurință se pot găsi niște chiriași ștrasnici! Mai rămâne să organizăm vizita. Așadar?

51000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere Manastur langa BIG Agentie - 0 comision - exclusivitate 76000 €
Apartament 3 camere Manastur langa BIG Manastur, Cluj-Napoca , jud. Cluj

O nouă locuință, cu zero comision la cumpărare, trebuie să aducă cu sine mai mult decât trei camere semidecomandate, o bucătărie, o baie, un balcon și un loc de parcare. O nouă locuință e musai să aducă cu sine un strașnic sentiment de "acasă", mai ales dacă e situată în inima notoriului cartier Mănăștur din Cluj-Napoca. Dacă se vinde utilat și mobilat atunci e numai bun pentru o familie care e la început de drum în ale vieții de familie. În proximitatea sa, cu ușurință, putem regăsi o stație de autobuz, câteva parcuri, magazine și școli. Să mai zic că are și centrală termică proprie, geamuri termopan, finisaje moderne și o suprafață utilă de cinzeci și patru de metri pătrați? Le are, sigur. Doar se predă la cheie. Practic doar te muți și nu plătești nimic la subsemnatul (comision 0%). Mai rămâne doar să organizăm vizita. Dar dacă l-ai achiziționa pentru investiție? Cu mare, mare ușurință vom putea calcula randamentul proprietății pentru a vedea clar și concis cat ai putea câștiga. Odată ce se predă complet mobilat și utilat atunci cu ușurință se pot găsi niște chiriași ștrasnici!

76000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere 76 mp Manastur Minerva Agentie - 0 comision - exclusivitate 109900 €
Apartament 3 camere 76 mp Manastur Minerva Manastur, Cluj-Napoca , jud. Cluj

RE/MAX Grup de Lux va propune pentru achizitie FARA COMISION un apartament cu 3 camere generos in suprafete, clasic in finisaje, istet compartimentat astfel incat cei 76 metri patrati suprafata utila par putini, prima impresie fiind ca sunt mult mai multi. Este situat intr-unul din putinele imobile proiectate inainte de 1989 si finalizat post revolutie, mai exact in 1997, pe care clujenii le cunosc drept speciale, cu confort sporit, facute in Cluj pentru anumite categorii sociale superior pozitionate. Blocul este renumit prin cheltuielile mici la intretinere in perioada de iarna, si asta datorita grosimii peste medie a zidurilor. Se afla pe Bucegi, dar intrarea se face de pe Primaverii, foarte aproape de sensul giratoriu de la intersectia Primaverii cu Islazului. Este situat la etajul 4 din 8, orientarea fiind foarte buna, 2 camere estic, si bucataria si o camera vestic. Suprafata utila este de 76 mp, la care se adauga 3 terase, in total inca 14 mp, practic fiecare camera are terasa ei. Are 3 camere decomandate, 3 terase, 2 bai, camara, debara, bucatarie separata. Apartamentul are nevoie de un upgrade, insa elementele importante exista, centrala, geamurile schimbate, parchet din lemn masiv, astfel ca recosmetizarea va fi una usoara. In plus exista si o boxa depozitare care se afla la acelasi nivel cu apartamentul. Acest apartament are in jurul sau cam tot ce trebuie, de la scoli pana la magazine, parcuri, piata, statii de transport in comun, parking, restaurante, sali de sport. Oferim comision agentilor colaboratori!

109900 €

   Apartament

Vezi Detalii
De vanzare fara comision casa noua in Gruia Agentie - 0 comision - exclusivitate 429000 €
De vanzare fara comision casa noua in Gruia Gruia, Cluj-Napoca , jud. Cluj

RE/MAX Grup de Lux va propune pentru vanzare, fara comision pentru cumparator, o casa frumoasa situata in Gruia, zona exclusiv de case. Casa a fost ridicata si finisata in 2011, nefacandu-se rabat de la costuri, totul in favoarea unor materiale de cea mai buna calitate. Suprafata construita este de 250 mp, utila de 208, avand urmatoarea compartimentare: demisol de 80 mp format din garaj, camera tehnica, camera depozitare; parter format din un living generos deschis catre zona de bucatarie, cu acces direct pe terasa si in curte, o baie, hol, o camara, un dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie; iar etajul este format din 3 camere din care doua dormitoare, si una living, o baie si un dressing care apartin unuia din dormitoare, si o chicineta cu acces catre terasa de 25 mp din care se poate privi in liniste apusul in serile lungi de vara. Pentru terasa si acoperis s-a folosit izolatie Bauder. Casa a fost gandita sa deserveasca o familie cu doi sau mai multi membri, cu zone de intimitate bine gandite, cu foarte multa functionalitate. Designul si arhitectura sunt deosebite, casa iesind in evidenta detasat chiar din prima privire. Terenul este de 400 mp, zona libera ramasa este de 316 mp, si totul a fost sistematizat astfel incat atunci cand privesti oricare colt al gradinii sa te cuprinda starea de bine: gazon, pavaje, arbusti de toate felurile, sistem de irigatie controlata, multa verdeata, intr-un cuvant mediul perfect de relaxare si pentru a petrece clipe frumoase cu cei dragi. Va astept pentru programare la vizionare!

429000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
De vanzare apartament elegant cu 3 camere in Buna Ziua Agentie - 0 comision - exclusivitate 129000 €
De vanzare apartament elegant cu 3 camere in Buna Ziua Buna Ziua, Cluj-Napoca , jud. Cluj

RE/MAX Grup de Lux va propune FARA COMISION pentru cumparatori un apartament cu 3 camere situat in Buna ziua intr-un impobil cu 6 etaje si lift. Apartamentul se afla la etajul 4, are o suprafata utila de 78 mp, terasa in suprafata de 24 mp, este compartimentat astfel: zona de living deschisa cu bucataria, 2 dormitoare, 2 bai, doua holuri. Apartamentul a fost finisat in 2012, materialele alese fiind de calitate si cu mult bun gust. Apartamentul are toate caracteristicile care definesc un apartament din categoria celor de lux: mobilierul de lemn, detalii fine de amenajare, jaluzele actionate electric, parchet din lemn masiv, inaltimea de 2,90 metri, utilitati de top. Apartamentul detine si un loc de parcare in garaj subteran, acces cu lift. Oferim comision agentilor colaborator

129000 €

   Apartament

Vezi Detalii
 De vanzare casa individuala in Andrei Muresanu Agentie - 0 comision - exclusivitate 339000 €
De vanzare casa individuala in Andrei Muresanu Andrei Muresanu, Cluj-Napoca , jud. Cluj

RE/MAX Grup de Lux va propune FARA COMISION pentru cumparatori o casa situata in Andrei Muresanu, strada Eftimie Murgu, zona consacrata a Clujului si renumita pentru avantajele ei. Constructie 2003, casa se situeaza pe un teren cu suprafata de 507 mp, avand o suprafata utila de 275 mp, si un regim de inaltime D+P+E+M. Pe langa suprafata generoasa, casa are o compartimentare foarte buna, si anume: la demisol garaj si adapost ALA; la parter bucatarie, dinning, living, camera, baie, acces catre terasa si curte; la etaj 4 dormitoare, living, baie; la etaj 2 dormitoare, baie. Casa are o structura sanatoasa, nefiind necesare renovari majore, insa o improspatare a anumitor finisaje de detaliu este binevenita. A fost aduse imbunatatiri in 2013, centrala termica schimbata, de asemenea si caloriferele, s-a montat aer conditionat. Datorita detaliilor tehnice, casa se potriveste in egala masura atat pentru o familie, cat si pentru business tip birouri, educatie sau medical. Pentru colaboratori oferim comision

339000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Cluj, Cluj-Napoca - 99850 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 99850 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Cluj, Cluj-Napoca - 99850 EURO Buna Ziua, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Coldwell Banker Transilvania ofera spre vanzare un apartament de trei camere , complet finisat , oferind o panorama deosebita asupra orasului , situat in ansamblul Grand Hill Residence din cartierul Buna Ziua. Apartamentul beneficiaza de centrala termica proprie , incalzire prin pardoseala si un loc de parcare auto subteran inclus in pretul de achizitie . Complexul rezidential beneficiaza de administrare privata si intreaga suprafata interioara va fi monitorizata video. Imobilul se afla in proximitatea supermaketului Lidl, hotelului Grand Hotel Italia - cu piscina in aer liber, terenuri de tenis si restaurant si a statiei de autobus RATUC . Apartamentul este compus din living , bucatarie , doua dormitoare , doua bai si un balcon generos. Comision 0% pentru cumparator !

99850 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Cluj, Cluj-Napoca - 95900 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 95900 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Cluj, Cluj-Napoca - 95900 EURO Buna Ziua, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Coldwell Banker Transilvania ofera spre vanzare un apartament de trei camere , complet finisat , oferind o panorama deosebita asupra orasului , situat in ansamblul Grand Hill Residence din cartierul Buna Ziua. Apartamentul beneficiaza de centrala termica proprie , incalzire prin pardoseala si un loc de parcare auto subteran inclus in pretul de achizitie . Complexul rezidential beneficiaza de administrare privata si intreaga suprafata interioara va fi monitorizata video. Imobilul se afla in proximitatea supermaketului Lidl, hotelului Grand Hotel Italia - cu piscina in aer liber, terenuri de tenis si restaurant si a statiei de autobus RATUC . Apartamentul este compus din living , bucatarie , doua dormitoare , doua bai si un balcon generos. Comision 0% pentru cumparator !

95900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Cluj, Cluj-Napoca - 73400 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 73400 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Cluj, Cluj-Napoca - 73400 EURO Buna Ziua, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Coldwell Banker Transilvania ofera spre vanzare un apartament de doua camere , complet finisat , oferind o panorama deosebita asupra orasului , situat in ansamblul Grand Hill Residence din cartierul Buna Ziua. Apartamentul beneficiaza de centrala termica proprie , incalzire prin pardoseala si un loc de parcare auto subteran inclus in pretul de achizitie . Complexul rezidential beneficiaza de administrare privata si intreaga suprafata interioara va fi monitorizata video. Imobilul se afla in proximitatea supermaketului Lidl, hotelului Grand Hotel Italia - cu piscina in aer liber, terenuri de tenis si restaurant si a statiei de autobus RATUC . Apartamentul este compus din living cu bucatarie , dormitor , baie si un balcon generos. Comision 0% pentru cumparator !

73400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Cluj, Cluj-Napoca - 68650 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 68650 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Cluj, Cluj-Napoca - 68650 EURO Buna Ziua, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Coldwell Banker Transilvania ofera spre vanzare un apartament de doua camere , complet finisat , oferind o panorama deosebita asupra orasului , situat in ansamblul Gran Hill Residence din cartierul Buna Ziua. Apartamentul beneficiaza de centrala termica proprie , incalzire prin pardoseala si un loc de parcare auto subteran inclus in pretul de achizitie . Complexul rezidential beneficiaza de administrare privata si intreaga suprafata interioara va fi monitorizata video. Imobilul se afla in proximitatea supermaketului Lidl, hotelului Grand Hotel Italia - cu piscina in aer liber, terenuri de tenis si restaurant si a statiei de autobus RATUC . Apartamentul este compus din living cu bucatarie , dormitor , baie si un balcon generos. Comision 0% pentru cumparator !

68650 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Cluj, Cluj-Napoca - 75500 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 75500 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Cluj, Cluj-Napoca - 75500 EURO Buna Ziua, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Coldwell Banker Transilvania ofera spre vanzare un apartament de doua camere , complet finisat , oferind o panorama deosebita asupra orasului , situat in ansamblul Gran Hill Residence din cartierul Buna Ziua. Apartamentul beneficiaza de centrala termica proprie , incalzire prin pardoseala si un loc de parcare auto subteran inclus in pretul de achizitie . Complexul rezidential beneficiaza de administrare privata si intreaga suprafata interioara va fi monitorizata video. Imobilul se afla in proximitatea supermaketului Lidl, hotelului Grand Hotel Italia - cu piscina in aer liber, terenuri de tenis si restaurant si a statiei de autobus RATUC . Apartamentul este compus din living cu bucatarie , dormitor , baie si un balcon generos. Comision 0% pentru cumparator !

75500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Cluj, Cluj-Napoca - 68650 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 68650 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Cluj, Cluj-Napoca - 68650 EURO Buna Ziua, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Ansamblul Grand Hill Residence este un proiect imobiliar de categorie premium, care se contruieste in cartierul Buna Ziua, pe str. Trifoiului nr. 22-28, in perioada 2016-2017. Ansamblul de locuinte colective propune viitorilor proprietari 148 de apartamente finisate cu 1, 2 si 3 camere, ultra-moderne si spatioase, dispuse intr-o constructie 2S+P+8E+2R, amplasate intr-o vecinatate selecta si ferita de aglomeratia orasului Cluj-Napoca, oferind : o panorama deosebita asupra intregului oras, spatii verzi, parcari acoperite si supraterane.Proiectul rezidential Grand Hill dispune de toate facilitatile unei locatii urbane de top, inclusiv accesul usor la supermarketuri, magazine, showroom-uri, centre de agrement si la mijloace de transport. Imobilul se afla la in proximitatea supermaketului Lidl, hotelului Grand Hotel Italia - cu piscina in aer liber, terenuri de tenis si restaurant, statiei de autobus RATUC, centrelor medicale, benzinariei Rompetrol, cafenelelor si restaurantelor. Situat în inima cartierului Buna Ziua, pe o proprietate in suprafata totala de 4.455 mp, complexul Grand Hill include o cladire cu o amprenta de circa 1.015 mp, ansamblul dispune de 22 de apartamente cu o camera, cu o suprafete utile intre 41 mp si 43 mp, 84 apartamente cu 2 camere cu suprafete utile intre 45 mp si 57 mp si 42 apartamente cu suprafete utile de la 67 mp la 76 mp. Fiecare apartament se bucura de de un balcon generos proiectat pe lăţime astfel încât să permită transformarea acestuia într-un spaţiu de relaxare pentru toată familia si vor fi livrate proprietarilor compet finisate. Complexul rezidential Grand Hill va fi organizat ca un condominiu cu administrare privata si intreaga suprafata interioara va fi monitorizata video. Dezvoltatorii ofera cumparatorilor un loc de parcare auto si un loc de parcare pentru bicicleta, ambele incluse in pretul de vanzare al apartamentului.

68650 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Cluj, Cluj-Napoca - 93000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 93000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Cluj, Cluj-Napoca - 93000 EURO Buna Ziua, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Ansamblul Grand Hill Residence este un proiect imobiliar de categorie premium, care se contruieste in cartierul Buna Ziua, pe str. Trifoiului nr. 22-28, in perioada 2016-2017. Ansamblul de locuinte colective propune viitorilor proprietari 148 de apartamente finisate complet , cu incalzire prin pardoseala si un loc de parcare subteran , inclus in pretul de achizitie, cu 1, 2 si 3 camere, ultra-moderne si spatioase, dispuse intr-o constructie 2S+P+8E+2R, amplasate intr-o vecinatate selecta si ferita de aglomeratia orasului Cluj-Napoca, oferind : o panorama deosebita asupra intregului oras, spatii verzi, parcari acoperite si supraterane.Proiectul rezidential Grand Hill dispune de toate facilitatile unei locatii urbane de top, inclusiv accesul usor la supermarketuri, magazine, showroom-uri, centre de agrement si la mijloace de transport. Imobilul se afla la in proximitatea supermaketului Lidl, hotelului Grand Hotel Italia - cu piscina in aer liber, terenuri de tenis si restaurant, statiei de autobus RATUC, centrelor medicale, benzinariei Rompetrol, cafenelelor si restaurantelor. Situat în inima cartierului Buna Ziua, pe o proprietate in suprafata totala de 4.455 mp, complexul Grand Hill include o cladire cu o amprenta de circa 1.015 mp, ansamblul dispune de 22 de apartamente cu o camera, cu o suprafete utile intre 41 mp si 43 mp, 84 apartamente cu 2 camere cu suprafete utile intre 45 mp si 57 mp si 42 apartamente cu suprafete utile de la 67 mp la 76 mp. Fiecare apartament se bucura de de un balcon generos proiectat pe lăţime astfel încât să permită transformarea acestuia într-un spaţiu de relaxare pentru toată familia si vor fi livrate proprietarilor compet finisate. Complexul rezidential Grand Hill va fi organizat ca un condominiu cu administrare privata si intreaga suprafata interioara va fi monitorizata video. Dezvoltatorii ofera cumparatorilor un loc de parcare auto si un loc de parcare pentru bicicleta, ambele incluse in pretul de vanzare al apartamentului.

93000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Cluj, Cluj-Napoca - 73850 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 73850 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Cluj, Cluj-Napoca - 73850 EURO Buna Ziua, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Ansamblul Grand Hill Residence este un proiect imobiliar de categorie premium, care se contruieste in cartierul Buna Ziua, pe str. Trifoiului nr. 22-28, in perioada 2016-2017. Ansamblul de locuinte colective propune viitorilor proprietari 148 de apartamente finisate complet , cu incalzire prin pardoseala si un loc de parcare , inclus in pretul de achizitie, cu 1, 2 si 3 camere, ultra-moderne si spatioase, dispuse intr-o constructie 2S+P+8E+2R, amplasate intr-o vecinatate selecta si ferita de aglomeratia orasului Cluj-Napoca, oferind : o panorama deosebita asupra intregului oras, spatii verzi, parcari acoperite si supraterane.Proiectul rezidential Grand Hill dispune de toate facilitatile unei locatii urbane de top, inclusiv accesul usor la supermarketuri, magazine, showroom-uri, centre de agrement si la mijloace de transport. Imobilul se afla la in proximitatea supermaketului Lidl, hotelului Grand Hotel Italia - cu piscina in aer liber, terenuri de tenis si restaurant, statiei de autobus RATUC, centrelor medicale, benzinariei Rompetrol, cafenelelor si restaurantelor. Situat în inima cartierului Buna Ziua, pe o proprietate in suprafata totala de 4.455 mp, complexul Grand Hill include o cladire cu o amprenta de circa 1.015 mp, ansamblul dispune de 22 de apartamente cu o camera, cu o suprafete utile intre 41 mp si 43 mp, 84 apartamente cu 2 camere cu suprafete utile intre 45 mp si 57 mp si 42 apartamente cu suprafete utile de la 67 mp la 76 mp. Fiecare apartament se bucura de de un balcon generos proiectat pe lăţime astfel încât să permită transformarea acestuia într-un spaţiu de relaxare pentru toată familia si vor fi livrate proprietarilor compet finisate. Complexul rezidential Grand Hill va fi organizat ca un condominiu cu administrare privata si intreaga suprafata interioara va fi monitorizata video. Dezvoltatorii ofera cumparatorilor un loc de parcare auto si un loc de parcare pentru bicicleta, ambele incluse in pretul de vanzare al apartamentului.

73850 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Cluj, Cluj-Napoca - 73900 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 73900 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Cluj, Cluj-Napoca - 73900 EURO Buna Ziua, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Ansamblul Grand Hill Residence este un proiect imobiliar de categorie premium, care se contruieste in cartierul Buna Ziua, pe str. Trifoiului nr. 22-28, in perioada 2016-2017. Ansamblul de locuinte colective propune viitorilor proprietari 148 de apartamente finisate complet , cu incalzire prin pardoseala si un loc de parcare auto , inclus in pretul de achizitie, cu 1, 2 si 3 camere, ultra-moderne si spatioase, dispuse intr-o constructie 2S+P+8E+2R, amplasate intr-o vecinatate selecta si ferita de aglomeratia orasului Cluj-Napoca, oferind : o panorama deosebita asupra intregului oras, spatii verzi, parcari acoperite si supraterane.Proiectul rezidential Grand Hill dispune de toate facilitatile unei locatii urbane de top, inclusiv accesul usor la supermarketuri, magazine, showroom-uri, centre de agrement si la mijloace de transport. Imobilul se afla la in proximitatea supermaketului Lidl, hotelului Grand Hotel Italia - cu piscina in aer liber, terenuri de tenis si restaurant, statiei de autobus RATUC, centrelor medicale, benzinariei Rompetrol, cafenelelor si restaurantelor. Situat în inima cartierului Buna Ziua, pe o proprietate in suprafata totala de 4.455 mp, complexul Grand Hill include o cladire cu o amprenta de circa 1.015 mp, ansamblul dispune de 22 de apartamente cu o camera, cu o suprafete utile intre 41 mp si 43 mp, 84 apartamente cu 2 camere cu suprafete utile intre 45 mp si 57 mp si 42 apartamente cu suprafete utile de la 67 mp la 76 mp. Fiecare apartament se bucura de de un balcon generos proiectat pe lăţime astfel încât să permită transformarea acestuia într-un spaţiu de relaxare pentru toată familia si vor fi livrate proprietarilor compet finisate. Complexul rezidential Grand Hill va fi organizat ca un condominiu cu administrare privata si intreaga suprafata interioara va fi monitorizata video. Dezvoltatorii ofera cumparatorilor un loc de parcare auto si un loc de parcare pentru bicicleta, ambele incluse in pretul de vanzare al apartamentului.

73900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Cluj, Cluj-Napoca - 59216 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 59216 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Cluj, Cluj-Napoca - 59216 EURO Buna Ziua, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Ansamblul Grand Hill Residence este un proiect imobiliar de categorie premium, care se contruieste in cartierul Buna Ziua, pe str. Trifoiului nr. 22-28, in perioada 2016-2017. Ansamblul de locuinte colective propune viitorilor proprietari 148 de apartamente finisate cu 1, 2 si 3 camere, ultra-moderne si spatioase, dispuse intr-o constructie 2S+P+8E+2R, amplasate intr-o vecinatate selecta si ferita de aglomeratia orasului Cluj-Napoca, oferind : o panorama deosebita asupra intregului oras, spatii verzi, parcari acoperite si supraterane.Proiectul rezidential Grand Hill dispune de toate facilitatile unei locatii urbane de top, inclusiv accesul usor la supermarketuri, magazine, showroom-uri, centre de agrement si la mijloace de transport. Imobilul se afla la in proximitatea supermaketului Lidl, hotelului Grand Hotel Italia - cu piscina in aer liber, terenuri de tenis si restaurant, statiei de autobus RATUC, centrelor medicale, benzinariei Rompetrol, cafenelelor si restaurantelor. Situat în inima cartierului Buna Ziua, pe o proprietate in suprafata totala de 4.455 mp, complexul Grand Hill include o cladire cu o amprenta de circa 1.015 mp, ansamblul dispune de 22 de apartamente cu o camera, cu o suprafete utile intre 41 mp si 43 mp, 84 apartamente cu 2 camere cu suprafete utile intre 45 mp si 57 mp si 42 apartamente cu suprafete utile de la 67 mp la 76 mp. Fiecare apartament se bucura de de un balcon generos proiectat pe lăţime astfel încât să permită transformarea acestuia într-un spaţiu de relaxare pentru toată familia si vor fi livrate proprietarilor compet finisate. Complexul rezidential Grand Hill va fi organizat ca un condominiu cu administrare privata si intreaga suprafata interioara va fi monitorizata video. Dezvoltatorii ofera cumparatorilor un loc de parcare auto si un loc de parcare pentru bicicleta, ambele incluse in pretul de vanzare al apartamentului.

59216 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Cluj, Cluj-Napoca - 58113 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 58113 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Cluj, Cluj-Napoca - 58113 EURO Buna Ziua, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Ansamblul Grand Hill Residence este un proiect imobiliar de categorie premium, care se contruieste in cartierul Buna Ziua, pe str. Trifoiului nr. 22-28, in perioada 2016-2017. Ansamblul de locuinte colective propune viitorilor proprietari 148 de apartamente finisate cu 1, 2 si 3 camere, ultra-moderne si spatioase, dispuse intr-o constructie 2S+P+8E+2R, amplasate intr-o vecinatate selecta si ferita de aglomeratia orasului Cluj-Napoca, oferind : o panorama deosebita asupra intregului oras, spatii verzi, parcari acoperite si supraterane.Proiectul rezidential Grand Hill dispune de toate facilitatile unei locatii urbane de top, inclusiv accesul usor la supermarketuri, magazine, showroom-uri, centre de agrement si la mijloace de transport. Imobilul se afla la in proximitatea supermaketului Lidl, hotelului Grand Hotel Italia - cu piscina in aer liber, terenuri de tenis si restaurant, statiei de autobus RATUC, centrelor medicale, benzinariei Rompetrol, cafenelelor si restaurantelor. Situat în inima cartierului Buna Ziua, pe o proprietate in suprafata totala de 4.455 mp, complexul Grand Hill include o cladire cu o amprenta de circa 1.015 mp, ansamblul dispune de 22 de apartamente cu o camera, cu o suprafete utile intre 41 mp si 43 mp, 84 apartamente cu 2 camere cu suprafete utile intre 45 mp si 57 mp si 42 apartamente cu suprafete utile de la 67 mp la 76 mp. Fiecare apartament se bucura de de un balcon generos proiectat pe lăţime astfel încât să permită transformarea acestuia într-un spaţiu de relaxare pentru toată familia si vor fi livrate proprietarilor compet finisate. Complexul rezidential Grand Hill va fi organizat ca un condominiu cu administrare privata si intreaga suprafata interioara va fi monitorizata video. Dezvoltatorii ofera cumparatorilor un loc de parcare auto si un loc de parcare pentru bicicleta, ambele incluse in pretul de vanzare al apartamentului.

58113 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Cluj, Cluj-Napoca - 73400 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 73400 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Cluj, Cluj-Napoca - 73400 EURO Buna Ziua, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Ansamblul Grand Hill Residence este un proiect imobiliar de categorie premium, care se contruieste in cartierul Buna Ziua, pe str. Trifoiului nr. 22-28, in perioada 2016-2017. Ansamblul de locuinte colective propune viitorilor proprietari 148 de apartamente finisate complet , cu incalzire prin pardoseala si un loc de parcare subteran , inclus in pretul de achizitie, cu 1, 2 si 3 camere, ultra-moderne si spatioase, dispuse intr-o constructie 2S+P+8E+2R, amplasate intr-o vecinatate selecta si ferita de aglomeratia orasului Cluj-Napoca, oferind : o panorama deosebita asupra intregului oras, spatii verzi, parcari acoperite si supraterane.Proiectul rezidential Grand Hill dispune de toate facilitatile unei locatii urbane de top, inclusiv accesul usor la supermarketuri, magazine, showroom-uri, centre de agrement si la mijloace de transport. Imobilul se afla la in proximitatea supermaketului Lidl, hotelului Grand Hotel Italia - cu piscina in aer liber, terenuri de tenis si restaurant, statiei de autobus RATUC, centrelor medicale, benzinariei Rompetrol, cafenelelor si restaurantelor. Situat în inima cartierului Buna Ziua, pe o proprietate in suprafata totala de 4.455 mp, complexul Grand Hill include o cladire cu o amprenta de circa 1.015 mp, ansamblul dispune de 22 de apartamente cu o camera, cu o suprafete utile intre 41 mp si 43 mp, 84 apartamente cu 2 camere cu suprafete utile intre 45 mp si 57 mp si 42 apartamente cu suprafete utile de la 67 mp la 76 mp. Fiecare apartament se bucura de de un balcon generos proiectat pe lăţime astfel încât să permită transformarea acestuia într-un spaţiu de relaxare pentru toată familia si vor fi livrate proprietarilor compet finisate. Complexul rezidential Grand Hill va fi organizat ca un condominiu cu administrare privata si intreaga suprafata interioara va fi monitorizata video. Dezvoltatorii ofera cumparatorilor un loc de parcare auto si un loc de parcare pentru bicicleta, ambele incluse in pretul de vanzare al apartamentului.

73400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Cluj, Cluj-Napoca - 112280 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 112280 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Cluj, Cluj-Napoca - 112280 EURO Buna Ziua, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Ansamblul Grand Hill Residence este un proiect imobiliar de categorie premium, care se contruieste in cartierul Buna Ziua, pe str. Trifoiului nr. 22-28, in perioada 2016-2017. Ansamblul de locuinte colective propune viitorilor proprietari 148 de apartamente finisate complet , cu incalzire prin pardoseala si un loc de parcare subteran , inclus in pretul de achizitie, cu 1, 2 si 3 camere, ultra-moderne si spatioase, dispuse intr-o constructie 2S+P+8E+2R, amplasate intr-o vecinatate selecta si ferita de aglomeratia orasului Cluj-Napoca, oferind : o panorama deosebita asupra intregului oras, spatii verzi, parcari acoperite si supraterane.Proiectul rezidential Grand Hill dispune de toate facilitatile unei locatii urbane de top, inclusiv accesul usor la supermarketuri, magazine, showroom-uri, centre de agrement si la mijloace de transport. Imobilul se afla la in proximitatea supermaketului Lidl, hotelului Grand Hotel Italia - cu piscina in aer liber, terenuri de tenis si restaurant, statiei de autobus RATUC, centrelor medicale, benzinariei Rompetrol, cafenelelor si restaurantelor. Situat în inima cartierului Buna Ziua, pe o proprietate in suprafata totala de 4.455 mp, complexul Grand Hill include o cladire cu o amprenta de circa 1.015 mp, ansamblul dispune de 22 de apartamente cu o camera, cu o suprafete utile intre 41 mp si 43 mp, 84 apartamente cu 2 camere cu suprafete utile intre 45 mp si 57 mp si 42 apartamente cu suprafete utile de la 67 mp la 76 mp. Fiecare apartament se bucura de de un balcon generos proiectat pe lăţime astfel încât să permită transformarea acestuia într-un spaţiu de relaxare pentru toată familia si vor fi livrate proprietarilor compet finisate. Complexul rezidential Grand Hill va fi organizat ca un condominiu cu administrare privata si intreaga suprafata interioara va fi monitorizata video. Dezvoltatorii ofera cumparatorilor un loc de parcare auto si un loc de parcare pentru bicicleta, ambele incluse in pretul de vanzare al apartamentului.

112280 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Cluj, Cluj-Napoca - 120280 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 120280 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Cluj, Cluj-Napoca - 120280 EURO Buna Ziua, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Ansamblul Grand Hill Residence este un proiect imobiliar de categorie premium, care se contruieste in cartierul Buna Ziua, pe str. Trifoiului nr. 22-28, in perioada 2016-2017. Ansamblul de locuinte colective propune viitorilor proprietari 148 de apartamente finisate complet , cu incalzire prin pardoseala si un loc de parcare subteran , inclus in pretul de achizitie, cu 1, 2 si 3 camere, ultra-moderne si spatioase, dispuse intr-o constructie 2S+P+8E+2R, amplasate intr-o vecinatate selecta si ferita de aglomeratia orasului Cluj-Napoca, oferind : o panorama deosebita asupra intregului oras, spatii verzi, parcari acoperite si supraterane.Proiectul rezidential Grand Hill dispune de toate facilitatile unei locatii urbane de top, inclusiv accesul usor la supermarketuri, magazine, showroom-uri, centre de agrement si la mijloace de transport. Imobilul se afla la in proximitatea supermaketului Lidl, hotelului Grand Hotel Italia - cu piscina in aer liber, terenuri de tenis si restaurant, statiei de autobus RATUC, centrelor medicale, benzinariei Rompetrol, cafenelelor si restaurantelor. Situat în inima cartierului Buna Ziua, pe o proprietate in suprafata totala de 4.455 mp, complexul Grand Hill include o cladire cu o amprenta de circa 1.015 mp, ansamblul dispune de 22 de apartamente cu o camera, cu o suprafete utile intre 41 mp si 43 mp, 84 apartamente cu 2 camere cu suprafete utile intre 45 mp si 57 mp si 42 apartamente cu suprafete utile de la 67 mp la 76 mp. Fiecare apartament se bucura de de un balcon generos proiectat pe lăţime astfel încât să permită transformarea acestuia într-un spaţiu de relaxare pentru toată familia si vor fi livrate proprietarilor compet finisate. Complexul rezidential Grand Hill va fi organizat ca un condominiu cu administrare privata si intreaga suprafata interioara va fi monitorizata video. Dezvoltatorii ofera cumparatorilor un loc de parcare auto si un loc de parcare pentru bicicleta, ambele incluse in pretul de vanzare al apartamentului.

120280 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament finisat cu bucatarie mobilata si utilata Agentie - 0 comision 99223 €
Apartament finisat cu bucatarie mobilata si utilata Gheorgheni, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Dezvoltator ofer spre vanzare apartament 2 camere cu priveliste superba spre cel mai nou si frumos parc din oras! Apartamentul are o suprafata utila de 72mp si se vinde pentru suma de 99.223 euro tva inclus. Proiectul STAR RESIDENCE este localizat foarte aproape de complexul comercial Iulius Mall si cel mai modern parc de agrement din oras. Aceasta locatie ofera acces facil spre principalele puncte de interes din oras, fiind amplasat in imediata vecinatate a mijloacelor de transport in comun. STAR RESIDENCE este format din 120 de unitati locative de 1, 2, 3 si 4 camere. Acestea se vor preda FINISATE cu materiale de cea mai inalta calitate, bucatariile si grupurile sanitare fiind mobilate si utilate. Pentru etajele P-5 sistemul de incalzire este prin calorifere iar etajele 6-8 beneficiaza de sistem de incalzire prin pardoseala. Modalitatea de plată este de 30% avans la antecontract, 40% cand blocul este la rosu si 30% la semnarea contractului autentic. Aveţi şi posibilitatea de a plăti 30% avans, iar diferenţa la semnarea contractului autentic (dacă cumpăraţi prin credit) Locurile de parcare sunt doar subterane şi sunt la pretul de 7140 euro tva inclus. Predarea apartamentelor este prevăzută pentru luna Septembrie/Octombrie 2018, iar carţile funciare vor fi obţinute în Decembrie.

99223 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(