Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Casa superba 5 camere 1000 mp teren la 15 km de Cluj Napoca Agentie - 0 comision - exclusivitate 99500 €
Casa superba 5 camere 1000 mp teren la 15 km de Cluj Napoca Deusu, Deusu , jud. Cluj

La pretul unui apartament la bloc in Cluj Napoca puteti avea o proprietate exceptionala in Deusu, comuna Chinteni, la doar 15 km de oras, perfecta atat ca resedinta permanenta cat si ca spatiu de relaxare in weekend. Casa a fost construita in 2012 in stil american, cu structura din lemn, termoizolata cu vata minerala, finisaje interioare si exterioare realizate cu materiale de foarte buna calitate, ferestre tip termopan cu tamplarie din lemn. Parterul este amenajat ca zona de zi, compartimentat in living, dining, birou, bucatarie inchisa, fiecare incapere avand iesire pe terasa de 80 mp de pe fatada estica, la care se adauga o baie cu dus si o camara. Etajul este destinat odihnei si este compus din dormitorul matrimonial cu dresing propriu si balcon, camera copilului, o baie cu cada si un dormitor cu baie proprie inca neamenajat. Incalzirea este asigurata de un semineu cu lemne instalat in living si convectoradiatoare electrice, iar pentru apa calda exista un boiler electric. Costurile de incalzire sunt foarte mici. Apa este din sursa proprie, fantana cu hidrofor, tratata printr-o instalatie de dedurizare si un filtru cu osmoza inversa. Pe terenul din jurul casei sunt plantati circa 40 de pomi si arbusti fructiferi.

99500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol Cluj, Deusu - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol Cluj, Deusu - 0 EURO Deusu, Deusu , jud. Cluj

Vand teren 2200 metri patrati an loc vehea are utilitati apa si curent an fata

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Cluj, Deusu - 8900 EURO Proprietar 8900 €
Vanzare terenuri constructii Cluj, Deusu - 8900 EURO Deusu, Deusu , jud. Cluj

Teren intravilan de vanazare 1848mp in satul Deusu cu utilitati si marginit de doua drumuri. apa, gaz, curent. Exista CF. Constructie casa . Accesul auto. suprafata totala: 1848.

8900 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Cluj, Deusu - 115000 EURO Proprietar 115000 €
Vanzare casa 2 camere Cluj, Deusu - 115000 EURO Deusu, Deusu , jud. Cluj

Vind casa cu teren la 18 km de cluj terenul are 2200mp cu un front de circa 47 m doua case una cu 110 mp respectiv 33mp, sura de 83 mp, gard beton strada principala asfaltata ,gaz ,tv cablu ,internet la poarta curent si apa se afla inauntru ,mai multe detali pentru cei interesati la fata locului acte in regula

115000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Cluj, Deusu - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Cluj, Deusu - 0 EURO Deusu, Deusu , jud. Cluj

Vand teren pt casa , utilitati apa,gaz,curent cu doua intrari. Pt mai multe detali sunati la nr de tel : 745 - arata telefon - .

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Cluj, Deusu - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare casa 3 camere Cluj, Deusu - 65000 EURO Deusu, Deusu , jud. Cluj

Teren intravilan 4800 mp si casa 3 camere plus una la demisol, pivnita, anexe gospodaresti, utilitati gaz si curent, apa curenta la poarta, fantana in curte. Casa este situata la soseaua principala chiar in centrul localitatii la doar 18 km de Cluj-Napoca

65000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Cluj, Deusu - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Cluj, Deusu - 0 EURO Deusu, Deusu , jud. Cluj

Teren la intrarea in Deusu, intabulat, proprietar unic 5800 mp si la iesirea din Deusu, langa drum 1400 mp, 10 euro pe mp, , intabulat, ideal casa, ca nu se vede prea bine din drum, deci aveti parte de discretie. Se fac 10-15 minute pana la Auchan

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.