Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  1 camere Cluj, Elciu  - 16000 EURO Proprietar 16000 €
Vanzare casa 1 camere Cluj, Elciu - 16000 EURO Elciu, Elciu , jud. Cluj

Proprietar, vand casa in satul Elciu, comuna Recea-Cristur, cu C.F., la 3 km de Panticeu unde este magazin Profi, farmacie, banca si statie de autobuz pentru cursa Cluj-Napoca-Dealul Jurcii. Proprietatea are in componenta: - casa cu 1 living cu bucatarie, 1 dormitor(incalzire cu sobe pe lemne) 2 holuri si 1 baie (apa calda incalzire cu boiler pe lemne) - bucatarie de vara (incalzie cu cuptor/ler pe lemne) - sura (organizata ca bucatarie de vara si spatiu de luat masa) - magazie de lemne - fantana acoperita cu apa potabila in curte - apa curenta de la retea in casa - suprafata teren 1200 mp2 (curte+gradina delimitate cu gard) Casa este localizata in centrul satului, langa fosta scoala, la nr 16, nu are vecini incomozi, zona este pitoreasca si linistita, zona mai este cunoscuta si ca Tinutul Bizonilor.

16000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.