Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Cluj, Garbau - 350 EURO lunar Proprietar 350 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Cluj, Garbau - 350 EURO lunar Garbau, Garbau , jud. Cluj

PF inchiriez apartament cu 2 camere in Manastur pe Aleea Garbau. Apartamentul este decomandat, mobilat, utilat cu masina de spalat automata, frigider, aragaz, centrala termica proprie, geamuri termopan, usa metalica antiefractie.. Apartamentul este la prima inchiriere dupa renovare generala, este izolat termic si este situat la parter dispunand de balcon inchis. Exclus agentii, baieti si persoane cu animale de companie. Prefer fete sau un cuplu Pretul chiriei este 350 euro+ garantie chiria pe o luna

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Cluj, Garbau - 51000 EURO Proprietar 51000 €
Vanzare terenuri constructii Cluj, Garbau - 51000 EURO Garbau, Garbau , jud. Cluj

Se vinde casa batraneasca plus inca o anexa unde se mai ppate construi inca o casa. Plus gradina si o curte destul de mare. Pt detalii sunati la numarul de telefon 756 - arata telefon -

51000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Cluj, Garbau - 210 EURO lunar Proprietar 210 €
Inchiriere garsoniera Cluj, Garbau - 210 EURO lunar Garbau, Garbau , jud. Cluj

Apartament cu o camera , situat in blocuri de apartamente, in Manastur langa Casa Piratilor, Aleea Garbau nr 3, etaj 3 din 4, utilata mobilata modern, masina de spalat, aragaz, frigider noi,lavabil,geamuri termopan ocupabila din 1 octombrie

210 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Cluj, Garbau - 44500 EURO Proprietar 44500 €
Vanzare casa 2 camere Cluj, Garbau - 44500 EURO Garbau, Garbau , jud. Cluj

Vand casa in localitatea Garbau, jud. Cluj, compusa din 2 camere, bucatarie, camara de alimente, antreu si sas de acces. Aceasta este construita din caramida pe fundatie de beton. Casa este situata la 26 km de centrul orasului Cluj Napoca, 6 km de la iesirea din autostrada Transilvania, aproape de gara (timpul de parcurs cu tenul este intre 19 si 28 de minute pana in Cluj Napoca). Casa detine o suprafata de 1.203 mp teren (cu regim de curti constructii) accesul fiind posibil atat din drumul judetean cat si dintr-o strada locala (exista posibilitatea construirii a doua case cu intrari separate din cele doua drumuri). In curte exista edificata o constructie distincta compusa dintr-o camera si o baie (nu este evidentiata in extrasul CF). Casa este racordata la curent electric, apa potabila (reteaua de Cluj Napoca), fosa septica, este o fantana cu apa potabila in curte si o pivnita.

44500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Cluj, Garbau - 39000 EURO Proprietar 39000 €
Vanzare casa 3 camere Cluj, Garbau - 39000 EURO Garbau, Garbau , jud. Cluj

Vand casa la 25 km de Cluj !!! 118 mp utili si 3500 mp gradina. 3 dormitoare, 2 camere de depozitare , 2 bucatarii de vara!

39000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Cluj, Garbau - 400 EURO lunar Proprietar 400 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Cluj, Garbau - 400 EURO lunar Garbau, Garbau , jud. Cluj

PF inchiriez apartament cu doua camere, in Manastur, Aleea Garbau in apropiere de statii de autobuz si troleu, piete si 5-10 minute de polus. Costurile de intretinere sunt mici (reabilitat termic)proaspat renovat total cu geamuri termopan noi, mobila noua in toate incaperile, smart TV nou, aragaz si cuptor cu microunde noi, combina frigorifica, masina de spalat, CT proprie. Nu este pet friendly!!!!!!!! pretul include curatenie de doua ori pe luna

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Cluj, Garbau Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Cluj, Garbau Garbau, Garbau , jud. Cluj

Vand imobil de 800 mp in Comuna Garbau jud Cluj. Se poate folosi pentru pensiune, azil de batrani, etc. Este compus din D+ 3E Pentru detali sunati la 733 - arata telefon - .

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Cluj, Garbau - 42000 EURO Proprietar 42000 €
Vanzare casa 3 camere Cluj, Garbau - 42000 EURO Garbau, Garbau , jud. Cluj

Casa construita din pereti de piatra ,acoperita cu tigla parter compus din doua holuri pivnita si o camera avand suprafata de 59m.p ,etaj compus din 3 camere avand suprafata utila de 65,26m.p .Suprafata total construita este de 80m.p.Utilitati:Apa curenta ,curent electric .

42000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.