Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa 3 camere Cluj, Garbau - 42000 EURO Proprietar 42000 €
Vanzare casa 3 camere Cluj, Garbau - 42000 EURO Garbau, Garbau , jud. Cluj

Casa construita din pereti de piatra ,acoperita cu tigla parter compus din doua holuri pivnita si o camera avand suprafata de 59m.p ,etaj compus din 3 camere avand suprafata utila de 65,26m.p .Suprafata total construita este de 80m.p.Utilitati:Apa curenta ,curent electric .

42000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 4 camere semidecomandat Cluj, Garbau - 70000 EURO Proprietar 70000 €
Vanzare apartament cu 4 camere semidecomandat Cluj, Garbau - 70000 EURO Garbau, Garbau , jud. Cluj

Persoana fizica vand apartament 4 camere, semidecomandat, zona Garbau, etaj 3 din 4, finisaje clasice, 2 balcoane, centrala termica, usa metalica, baie cu geam.

70000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Cluj, Garbau - 160 EURO lunar Proprietar 160 €
Inchiriere garsoniera Cluj, Garbau - 160 EURO lunar Garbau, Garbau , jud. Cluj

Dau in chirie garsoniera in Manastur pe str Garbau et 3 din 4 izolata exterior cu baie proprie masina de spalat si frigider noi in garantie

160 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Cluj, Garbau - 53500 EURO Proprietar 53500 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Cluj, Garbau - 53500 EURO Garbau, Garbau , jud. Cluj

Vand ap. 2 camere, in Manastur, Aleea Garbau, etajul 2 din 4, decomandat, 35 mp, fara balcon, finisat, parchet, gresie, faianta, zugravit lavabil, modificari interioare, usa antiefractie, geamuri termopan.

53500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Cluj, Garbau - 370 EURO lunar Proprietar 370 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Cluj, Garbau - 370 EURO lunar Garbau, Garbau , jud. Cluj

PF dau in chirie apart. cu 2 camere in Manastur, str. Aleea Garbau, decomandat, confort 1, complet mobilat si utilat, etaj 1/4, 54 mp, finisat modern, gresie, faianta, bloc izolat, geamuri termopan, usa metalica, contoare apa, repartitoare caldura, orientare sud, masina de spalat, frigider, cablu tv, internet, aproape de statie, zona linistita,

370 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol Cluj, Garbau - 35000 EURO Proprietar 35000 €
Vanzare terenuri agricol Cluj, Garbau - 35000 EURO Garbau, Garbau , jud. Cluj

Pf vand teren agricol. Terenul este situat la iesire din Garbau spre Aghires la strada principala, la 25km de Cluj, este intabulat cu Cf si limitele de proprietate trasate.Stalpul de curent este langa teren. Mai multe informatii telefonic.

35000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 5000 mp Cluj, Garbau - 6 EURO Proprietar 6 €
Vanzare terenuri constructii 5000 mp Cluj, Garbau - 6 EURO Garbau, Garbau , jud. Cluj

Persoana fizica, vand 5000mp teren extravilan cu CF, in Garbau, lipit pe doua laturi cu intravilanul, marginit de case locuite, utilitati (apa si curent electric de la retea) la limita proprietatii, situat la liziera padurii, in panta usoara, cu expunere sudica si panorama frumoasa asupra satului. Front la drum de acces de 55m. Datorita situarii la limita cu intravilanul, dar si existentei utilitatilor, poate lua diferite destinatii, imobiliar(putand fi usor de trecut in intravilan),agro, turism, productie, depozitare, fonduri europene, etc. Terenul NU se parceleaza! Pretul de 40000euro este FIX!(la achitare integrala). Se poate vinde si in rate lunare/anuale, direct la proprietar, cu contract notarial si ipoteca pe teren, avans MINIM 20000euro. In cazul ratelor PREȚUL CRESTE cu dobanda de 10%/an.

6 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 5000 mp Cluj, Garbau - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 5000 mp Cluj, Garbau - 0 EURO Garbau, Garbau , jud. Cluj

PF vand 5000mp teren in Garbau, detin CF, extravilan (lipit pe doua laturi cu intravilanul), invecinat pe doua laturi cu case locuite, utilitati (apa si curent electric de la retea) la limita proprietatii, situat la liziera padurii, in panta usoara, cu expunere sudica si panorama frumoasa asupra satului. Front la drum de acces de aprox. 50m. Datorita situarii la limita cu intravilanul, dar si existentei utilitatilor, poate lua diferite destinatii, imobiliar(putand fi usor de trecut in intravilan),agro, turism, productie, depozitare, fonduri europene, etc. Terenul NU se parceleaza! Pretul de 40000euro este FIX!(la achitare integrala). Se poate vinde si in rate lunare/anuale, direct la proprietar, cu contract notarial si ipoteca pe teren, avans MINIM 15000euro. Pretul in cazul ratelor creste cu dobanda de 10%/an! 0773998977

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Cluj, Garbau - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Cluj, Garbau - 300 EURO lunar Garbau, Garbau , jud. Cluj

PF inchiriez apartament cu 2 camere semidecomandat, situat pe Aleea Garbau, aproape de mijloacele de transport, gradinite, scoli, magazine si toate punctele de interes. Apartamentul este pozitionat la etajul 3/4 si este compartimentat astfel: 2 camere, 1 bucatarie, 1 baie, fara balcon, incalzirea se face prin centrala termica proprie. Apartamentul este disponibul incepand cu 1 iulie.

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.