Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii  5000 mp Cluj, Garbau  - 40000 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 40000 €
Vanzare terenuri constructii 5000 mp Cluj, Garbau - 40000 EURO Garbau, Garbau , jud. Cluj

Persoana fizica, vand 5000mp teren extravilan cu CF, in Garbau, lipit pe doua laturi cu intravilanul, marginit de case locuite, utilitati (apa si curent electric de la retea) la limita proprietatii, situat la liziera padurii, in panta usoara, cu expunere sudica si panorama frumoasa asupra satului. Front la drum de acces de 55m. Datorita situarii la limita cu intravilanul, dar si existentei utilitatilor, poate lua diferite destinatii, imobiliar(putand fi usor de trecut in intravilan),agro, turism, productie, depozitare, fonduri europene, etc. Terenul NU se parceleaza! Pretul de 40000€ este FIX!(la achitare integrala). Se poate vinde si in rate lunare/anuale, direct la proprietar, cu contract notarial si ipoteca pe teren, avans MINIM 20000€. În cazul ratelor PREȚUL CRESTE cu dobanda de 10%/an.

40000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(