Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri agricol Cluj, Giurcuta de Jos  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol Cluj, Giurcuta de Jos - 0 EURO Giurcuta de Jos, Giurcuta de Jos , jud. Cluj

Terenul este la 50 m de lacul Fantanele si se afla intr-o zona superba. Terenul este extravilan, inscris in cartea funciara, parcelat. Accesul se face cu auto drumul este recent reabilitat sau cu barca(max 1h 30 min din Cluj). Se preteaza pentru constructie cabana si exista acces la apa potabila. In vecinatate se afla o cabana la 200m si un complex de camping si cabane la aprox 700m. , suprafata totala: 731 Se poate plati si in rate.

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Cluj, Giurcuta de Jos  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Cluj, Giurcuta de Jos - 0 EURO Giurcuta de Jos, Giurcuta de Jos , jud. Cluj

Teren de 1000mp la 100m de lac, in Giurcuta, cu utilitati(apa si curent). Terenul are CF, toate taxele si impozitele la zi. Acces la lac pe drum.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.