Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri agricol Cluj, Harcana  - 2 EURO Proprietar 2 €
Vanzare terenuri agricol Cluj, Harcana - 2 EURO Harcana, Harcana , jud. Cluj

Vand teren extravilan in cartierul harcana vis a vis de biserica, 2.5 euro/ mp, pret fix 4000 mp Front 11.5 m, lungime aproximativa 400 m Exista fundatia unei foste scoli Stalp de curent langa teren, la drum Intabulat cu toate actele la zi Fara schimburi Nu raspund la mesaje

2 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri agricol  3000 mp Cluj, Harcana  - 257 EURO Proprietar 257 €
Vanzare terenuri agricol 3000 mp Cluj, Harcana - 257 EURO Harcana, Harcana , jud. Cluj

Gradina cu iarba pentru cosit , pomi fructiferi, meri , visini , gutui, pruni majoritatea gradina se afla pe un teren drept, la drumul principal care este pietruit, mai jos de biserica are sursa proprie de apa (fintina) terenul se poate ara pentru alte culturi (legume,tutun,porumb,etc) pretul e informativ , mai multe detalii la telefon GRADINA NU E DE VANZARE

257 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.