Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa 4 camere Cluj, Risca - 80000 EURO Proprietar 80000 €
Vanzare casa 4 camere Cluj, Risca - 80000 EURO Risca, Risca , jud. Cluj

Vindem casa de vacanta in comuna Risca, sat Onicesti, la 45 km distanta de Cluj-Napoca. Este formata din parter si etaj. Parterul este format din living cu bucatarie, hol foarte mare, baie si camara. La etaj sunt 4 camere, baie si hol spatios. Casa mai dispune de o terasa mare, loc pentru gratar si beci. Suprafata totala a terenului este de 1500 mp. Aceasta se vinde complet utilata si mobilata.

80000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol Cluj, Risca - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol Cluj, Risca - 0 EURO Risca, Risca , jud. Cluj

Proprietar ofer spre vanzare teren extravilan in zona de munte a comunei Risca, cu CF. Terenul dispune de utilitati: apa potabila, energie electrica. Accesul pe teren se face pe drum recent asfaltat. Suprafata totala a terenului este de 8300 mp, parcelabil in functie de cerinta. Terenul are front la strada de 170 metri, iar la Est este delimitat de o minunata padure de brad. Pretul pentru intreaga suprafata este de 6 euro/mp sau parcelabil la 7 euro/mp.

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 4430 mp Cluj, Risca - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 4430 mp Cluj, Risca - 0 EURO Risca, Risca , jud. Cluj

Vand teren extravilan in comnuna Rasca.Terenul are front la strada, drum asfaltat.Zona deosebit de frumoasa. Relatii la telefon: 745 - arata telefon -

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 10000 mp Cluj, Risca - 150000 EURO Proprietar 150000 €
Vanzare terenuri constructii 10000 mp Cluj, Risca - 150000 EURO Risca, Risca , jud. Cluj

Persoana fizica vinde teren in Munti Apuseni,com Rasca sat Ples la o distanta de 2 km de statiunea Belis. Terenul este ideal pentru orice investitii. Cabana, pensiune chiar si constructii mai mari, etc. deoarece terenul este plat si este pozitionat chiar la soseaua principala cu deschizatura la 2 strazi si front de 150 m. Stalp de curent si reteaua de apa. Terenul se poate parcela in functie de cererea clientului. Actele sunt in regula CF. Pentru mai multe detali la Tel: 0744810731/0756601903.

150000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Cluj, Risca Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Cluj, Risca Risca, Risca , jud. Cluj

Cabana se afla in comuna Manastireni, situata la 45 km fata de Cluj Napoca si la 20 km de orasul cel mai apropiat - Huedin. Hotarul comunei se intalneste cu cel al localitatilor Marcesti, Carstesti, Risca de Sus (comuna Risca), Dealu Negru, Finciu si Valeni (comuna Calatele), Horlacea (comuna Sancraiu) si Nearsova (comuna Izvoru Crisului). Cabana Manastireni este o constructie noua, situata la marginea satului, in imediata apropiere a padurii de Mesteacan, locatie ideala pentru petrecerea unui sejur, weekend, concediu sau sarbatorirea unor evenimente deosebite din viata d-voastra in mijlocul naturii, departe de grijile cotidiene. Se pot face plimbari in aer liber cu vizitarea imprejurimilor, a padurilor din apropiere, Monumentul si Crucea lui Avram Iancu, Biserica Veche de Lemn din Belis, Sfanta Manastire Rasca Transilvana si Lacul de Acumulare Fantanele Belis. Ofera maxim 12 locuri de cazare intr-un ambient rustic. Dispune de living spatios in care se afla doua canapele extensibile si loc pentru servirea mesei, bucatarie moderna complet utilata, 3 dormitoare confortabile, 2 bai, foisor, gratar in curte.

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol 1000 mp Cluj, Risca - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol 1000 mp Cluj, Risca - 0 EURO Risca, Risca , jud. Cluj

Vand teren intravilan cu CF in comuna Rasca, sat Cristesti, 1000mp. (pretul este pe mp)

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.