Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri agricol Cluj, Rugasesti  - 4278 EURO Proprietar 4278 €
Vanzare terenuri agricol Cluj, Rugasesti - 4278 EURO Rugasesti, Rugasesti , jud. Cluj

Vand teren extravilan in localitatea Regasesti situat peste vale pe o suprafata de 51 de ari. Pretul este de 400 de arie. Terenul este intabulat la notar.

4278 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Cluj, Rugasesti  - 37000 EURO Proprietar 37000 €
Vanzare casa 2 camere Cluj, Rugasesti - 37000 EURO Rugasesti, Rugasesti , jud. Cluj

Buna ziua. Vand casa comuna Rugasesti, 15 km de Dej la drumul principal catre Tg Lapus. Casa are 19 arii teren la ea (intabulata) Daca se doreste se poate vinde mobilata complet (contra cost separat de pretul afisat). Suprafata casa: 80 mp2 Numar camera: 2 , de dimensiuni 5,5X5 m fiecare Baie: 4,7X1,47 m Bucatarie, 4,6X1,75 m Beci: 20 mp2 5X4 m Utilitati: apa (2 surse, retea si prin cadere ), gaz, incalzire centrala cu centrala pe gaz, soba de teracota. Terenul cu casa, este imprejmuit. Livada cu pomi fructiferi : 60 pomi Casa are termopane, usi lemn masiv, parchet, gresie, faianta, lavabil, rigips, Alte cladiri: Bucatarie separata ca si cladire de casa, 5,4X2,68m , finisata si renovata nou , izolata cu polistiren si cu parchet in ea, gresie , apa trasa. Sura cu grajd, Garaj, Costei malai. Multumesc

37000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.