Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Cluj, Sacuieu  - 50000 EURO Proprietar 50000 €
Vanzare casa 2 camere Cluj, Sacuieu - 50000 EURO Sacuieu, Sacuieu , jud. Cluj

Vand casa in sat Rogojel,com.Sacuieu jud.Cluj Teren aferent 3hectare livada si padure Relatii exclusiv doar prin telefon

50000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Cluj, Sacuieu  - 60000 EURO Proprietar 60000 €
Vanzare casa 3 camere Cluj, Sacuieu - 60000 EURO Sacuieu, Sacuieu , jud. Cluj

La parter --- living-bucatarie, baie La etaj --- 3 dormitoare, baie +2 garaje la demisol si lateral +teren 1000mp +apa si curent +semineu, boiler Casa este situata intr-un frumos peisaj de munte, din Sacuieu catre varful Vladeasa, cu un teren ingradit si inconjurat de thuja. Drumul pana la casa este asfaltat*; Sunt doua garaje* .Incalzirea se face cu lemn la semineu* si este distribuita in toate incaperile. Apa la robinet vine prin cadere de la un izvor, e potabila, iar presiunea e foarte buna (boiler electric* pentru incalzirea apei), iar aragazul merge pe butelie de gaz*. Casa este refugiul ideal pentru cei care cauta comfort, liniste si pace departe de agitatia de la oras, intr-un peisaj de poveste.

60000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.