Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Cluj, Sucutard  - 40000 EURO Proprietar 40000 €
Vanzare casa 3 camere Cluj, Sucutard - 40000 EURO Sucutard, Sucutard , jud. Cluj

Vand casa in Sucutard com Geaca jud Cluj compusa din 3 camere 2 bucatarii, baie ,apa de la Tarnita canalizare, fantana in terasa cu hidrofor, 2 terase etc. De asemenea casa mai are 2 garaje cu acces din drum, un grajd de 11 pe 5 m cu o extindere in spate de 7 pe 3 m, saivan inchis cu plasa pt pasari cotete 2 costeie pt porumb. Suprafata aferenta este de 29 ari dintre care 14 ari cu plantatie mur Thornfree fara tepi pe spalieri iar restul plantatie recent infiintata cu 6 soiuri de mar.Suprafata e ingradita cu plasa pe langa care e plantata catina.Mai exista cativa nuci plantati de 3 ani si 30 de pruni maturi si 20 meri gutui pe rod si vita de vie.Casa e situata la apr 300 m de lacul de pescuit Sucutard 2 si la 600 m de sucutard 1.De asemenea are mansarda care trebuie inchisa cu osb sau rigips.Casa este intabulata.

40000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.