Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa 2 camere Cluj, Vad - 10705 EURO Proprietar 10705 €
Vanzare casa 2 camere Cluj, Vad - 10705 EURO Vad, Vad , jud. Cluj

Casa in centrul satului cu utilitari, apa si curent, plus terasa

10705 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Cluj, Vad - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare casa 3 camere Cluj, Vad - 25000 EURO Vad, Vad , jud. Cluj

Vand casa in sat Bogata de Sus comuna Vad. Are cute mare cu anexe gospodaresti, fantana, apa curenta in casa de la reteaua publica, geamuri si usi termopan.

25000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Cluj, Vad - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare casa 2 camere Cluj, Vad - 15000 EURO Vad, Vad , jud. Cluj

Vand casa in sat Cetan , Comuna Vad , nr. 176D, cu 2 camere finalizate si 2 camere in constructii, in suprafata de aproximativ 40 m2 , construita pe teren intravilan de 800 m2 , cu deschidere la strada principala asfaltata de 29 m , curent electric, apa din retea ,canaizare . Mai are si anexa gospodareasca in suprafata de 16 m2

15000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Cluj, Vad - 420 EURO Proprietar 420 €
Vanzare terenuri constructii Cluj, Vad - 420 EURO Vad, Vad , jud. Cluj

teren intabulat cadastru vad bun zona observatorului 119 vezi pozitionare pe harta vad aleea de legatura dintre str observatorului si rapsodiei certificat de urbanism

420 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere casa Cluj, Vad - 1500 EURO lunar Proprietar 1500 €
Inchiriere casa Cluj, Vad - 1500 EURO lunar Vad, Vad , jud. Cluj

Dau in chirie casa doua camere,bucatarie,baie, cu curte si gradina in zona intens circulata,acces auto in curte,zona strazii Dambovitei-Expo Transilvania.Posibilitate de a amenaja mai multe locuri de parcare inclusiv o a doua poarta in spate.Casa este termoizolata,acoperis nou,centrala termica.Pozitie cu vizibilitate si front mare la strada.In curte sunt multe anexe care se pot dezafecta in functie de dorinta chiriasului. Se preteaza pentru o clinica veterinara cu spatii de cazare pentru animale,cafe-bar restaurant cu terasa,showroom cu posibilitate de depozitare in spate,alte activitati pentru care e nevoie de vad comercial si teren propriu in folosinta.

1500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.