Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii Cluj, Vale  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Cluj, Vale - 0 EURO Vale, Vale , jud. Cluj

Terenul este situat la 14 km de Cluj la intrare in satul Salistea Veche cu posibilitate de escavare in partea de jos in vale pt a face iaz(lac) de peste,utilitati in apropiere.Este o zona linistita cu padure de brazi in apropiere si se ajunge pe drum nou asfaltat.Terenul este extravilan dar se poate trece la intravilan sau construi diferite obiective in stagiu actual de extravilan, cabana, casute lemn, hale pt crescut diverse animale...

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa Cluj, Vale  - 0 EURO Proprietar
Vanzare casa Cluj, Vale - 0 EURO Vale, Vale , jud. Cluj

Schimb casa in Zoreni de Vale ( langa Mociu) 38 km de Cluj cu variante de apartament in zona Cluj sau Apahida / Sanicoara exclus Floresti.Casa este pe 3 niveluri demisol, parter su mansarda cu suprafata pe nivel de 120 mp fiind la stadiul de finisat demisolul si parterul.Casa are centrala pe lemne cu gazeificare demisolul fiind folosit in trecut ca si spatiu comercial.Terenul propietatii este de 70 Ari fiind situata la drumul principal. Pentru alte detalii va rog sa sunati Multumesc

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.