Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  4 camere Cluj, Vistea  - 80000 EURO Proprietar 80000 €
Vanzare casa 4 camere Cluj, Vistea - 80000 EURO Vistea, Vistea , jud. Cluj

Vand casa la tara , sat Vistea la 18 km de Cluj-Napoca, suprafata teren 2265 mp. Compusa din doua case. Casa mica, compusa din camera , bucatarie ,baie , incalzire cu soba de gatit tip centrala pe lemne, ferestre termopan, usa intrare termopan . Casa mare , la parter , living , incalzire cu semineu pe lemne, la etaj , doua camere mari (36mp) incalzire cu radiator electric. Curte , sura , gradina , livada. Utilitati : boiler electric, boiler 120 l incalzit de la centrala, apa (compania de apa Cluj, fantana , curent, fosa septica. Gaz si canalizare NU EXISTA in sat .

80000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.