Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare apartament 3 camere Carrefour, Constanta Proprietar 110000 €
Vanzare apartament 3 camere Carrefour, Constanta Carrefour, Constanta , jud. Constanta

PROPRIETAR: Vând apartament cu 3 camere, zona Carrefour Constanţa (în spatele Reprezentantei Nissan). Apartamentul este la et. 3 din 4, într-un bloc nou, construit în anul 2018, cu vedere superba la mare şi lac şi cu un interior spatios.Se vinde mobilat şi utilat, cu mobila de calitate superioara şi electrocasnice de ultima generaţie, incorporate (se pot prezenta facturile). Încălzirea se face prin centrala termica cu condensare gaz. Apartamentul este compartimentat astfel: bucătărie separata, living spatios cu ieşire în balcon, dormitor matrimonial cu baie proprie, dressing şi ieşire în balcon, dormitor, baie cu cabina dus şi un hol. Suprafaţa construita este de 116 mp din care 16 mp reprezinta suprafata balconului. Apartamentul mai dispune de aer conditionat, videointerfon. Blocul are în dotare lift şi camere de supraveghere video.Imobilul se vinde cu doua locuri de parcare aflate în proprietate personala. PREŢ APARTAMENT: 118000 Euro cu cele 2 locuri de parcare şi 110000 Euro fără cele 2 locuri de parcare. PROPRIETAR: GABI 0724501377

110000 €

   Apartament

Vezi Detalii
ULTRACENTRAL - STR. DACIA, CASA DIN CARAMIDA LA CHEIE CU TEREN 234 MP! Agentie - 0 comision - exclusivitate 223000 €
ULTRACENTRAL - STR. DACIA, CASA DIN CARAMIDA LA CHEIE CU TEREN 234 MP! Centru, Constanta , jud. Constanta

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! ULTRACENTRAL - STR. DACIA, CASA DIN CARAMIDA LA CHEIE CU TEREN 234 MP! Locatie de prestigiu, la doi pasi de Bdul Mamaia si Tomis Mall. Casa eleganta, constructie solida, renovata integral in 2014. Curte mare in fata, cu terasa acoperita si demisol amenajat ca spatiu de relaxare. Interior rafinat, insorit, living generos, 4 dormitoare mari, plus birou, 3 bai, bucatarie mobilata si centrala pe gaz.

223000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
PALAZU MARE - STR. SENTINELEI, CASA 2010, P+M, 70 MP UTILI! Agentie - 0 comision - exclusivitate 84000 €
PALAZU MARE - STR. SENTINELEI, CASA 2010, P+M, 70 MP UTILI! Palazu Mare, Constanta , jud. Constanta

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! PALAZU MARE - STR. SENTINELEI, CASA 2010, P+M, 70 MP UTILI! Situata pe o strada linistita cu trafic auto redus, zona inalta cu acces rapid spre oras. Casa de familie, economica, calduroasa, ideala pentru o familie cu copii. Curte in fata cu loc de relaxare si imprejmuita cu gard inalt. Interior amenajat, 2 dormitoare la etaj, 2 bai, bucatarie cu centrala pe gaz, balcon si spatiu de depozitare.

84000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
CAPITOL - BDUL MAMAIA, GARSONIERA, 26 MP, VEDERE SPRE SPITAL! Agentie - 0 comision - exclusivitate 36500 €
CAPITOL - BDUL MAMAIA, GARSONIERA, 26 MP, VEDERE SPRE SPITAL! Delfinariu, Constanta , jud. Constanta

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! CAPITOL - BDUL MAMAIA, GARSONIERA, 26 MP, VEDERE SPRE SPITAL! Locatie ultracentrala, la doi pasi de Spitalul Judetean si Liceul Pedagogic. O locuinta primitoare, complet mobilata si utilata, ideal investitie dar si rezidenta. Bloc stradal si cu spatii comerciale la parter. Interior amenajat, incadrat, camera spatioasa, bucatarie dotata si balcon inchis.

36500 €

   Apartament

Vezi Detalii
POARTA 6 - LICEUL DE MARINA, 2 CAMERE DECOMANDATE, 60 MP, BLOC 2009! Agentie - 0 comision - exclusivitate 56000 €
POARTA 6 - LICEUL DE MARINA, 2 CAMERE DECOMANDATE, 60 MP, BLOC 2009! , Constanta , jud. Constanta

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! POARTA 6 - LICEUL DE MARINA, 2 CAMERE DECOMANDATE, 60 MP, BLOC 2009! Zona linistita de case, aerisita, aproape de licee, scoala, gradinita. O locuinta confortabila, gata de personalizat si cu toate facilitatile la doi pasi. Bloc impozant prin arhitectura si calitatea superioara, cu scara moderna, racordata la gaz. Interior la alb, parter spatios, cu dormitor de 18 mp si bucatarie de 8 mp.

56000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 cam. decomandat, lux - Delfinariu - comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 115000 €
Apartament 3 cam. decomandat, lux - Delfinariu - comision 0% Delfinariu, Constanta , jud. Constanta

Va propunem spre achizionare un apartament spatios si ultramodern, situat intr-o zona rezidentiala de mare interes a orasului, cu vedere laterala la Delfinariu format din 3 camere - decomandat - avand o suprafata de 71,48 mp. Daca va regasiti ca fiind o persoana foarte atenta la detalii, la finisaje de foarte buna calitate si durabile, care doreste sa investeasca intr-un apartament amenajat cu bun gust, cu o cromatica neutra, placuta vizual , fara a mai face investitii ulterioare achizitiei, atunci merita sa vizionati acest apartament. Dotari: rulouri electrice,tâmplărie PVC de ultima generație, instalație electrică și sanitara noua (cupru), renovat ultramodern ,uși lemn late Porta Doors, centrală Buderus, gresie, lavabil ,tapet , jacuzzi, alarma Zip Escort, usa intrare antiefracție- antiglonț, aer condiționat ( 2 aparate), instalația sanitara și electrică este prin pardoseala! Apartamentul este renovat complet de la placa!

115000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vila pe malul lacului, Palazu Mare, comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 230000 €
Vila pe malul lacului, Palazu Mare, comision 0% Palazu Mare, Constanta , jud. Constanta

CONSTANTA – PALAZU MARE - VILA IN STIL MEDITERANEEAN PE MALUL LACULUI Situata in prima linie pe malul lacului Siutghiol , beneficiind de o panorama superba la lac si statiunea Mamaia , este optiunea perfecta a oricarei familii care-si doreste aer curat si verdeata dar si confortul urban modern. Un proiect deosebit avand la baza ideea de autonomie energetica 100% , foarte aproape momentan prin investitiile existente – o turbina eoliana pentru producerea curentului electric si un put forat la adancimea de 60 m. Realizarea acestei vile a plecat de la premiza delimitarii spatiului de zi cu cel de noapte , cu o compartimentare inteligenta , cu spatii interioare generoase si suprafete vitrate largi ce pun in evidenta pozitionarea de exceptie a proprietatii.

230000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
COMPOZITORILOR - LIDL, APARTAMENT 3 CAMERE, 113 MP, 3 BALCOANE, ETAJ 2! Agentie - 0 comision - exclusivitate 155000 €
COMPOZITORILOR - LIDL, APARTAMENT 3 CAMERE, 113 MP, 3 BALCOANE, ETAJ 2! Compozitori, Constanta , jud. Constanta

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! COMPOZITORILOR - LIDL, APARTAMENT 3 CAMERE, 113 MP, 3 BALCOANE, ETAJ 2! Locatie linistita si sigura, aproape de Baba Novac si Lidl. O locuinta impresionanta, cu amenajari si dotari premium. Bloc privat din 2013, cu scara moderna, racordata la gaz. Interior rafinat, living de 28 mp, bai cu incalzire in pardoseala, dormitoare cu dressinguri, bucatarie de 16 mp, 3 balcoane, mobilat utilat la cheie.

155000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament la mare-comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 140000 €
Apartament la mare-comision 0% Mamaia, Constanta , jud. Constanta

Situat intr-o zona de mare interes a statiunii Mamaia ,pe malul Marii Negre,acest apartament spatios poate fi alegerea ideala atat ca rezidenta permanenta cat si ca locuinta de vacanta .Apartamentul se vinde mobilat ,utilat .

140000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casa 5 camere in Inel 1 , Constanta , comision 0% Agentie - 0 comision 139000 €
Casa 5 camere in Inel 1 , Constanta , comision 0% Inel 1, Constanta , jud. Constanta

INEL 1 – ACADEMIA NAVALA Cartier linistit si civilizat , verdeata , magazine , mijloace de transport si acces facil catre toate punctele de interes ale orasului. Casa constructie mixta – caramida si bca, cu 5 camere , 2 bucatarii , 3 bai si 2 garaje , renovata acum cativa ani si teren cu suprafata de 430 mp . Casa este bransata la toate utilitatile – apa, curent , canalizare si gaze .Casa este bransata la toate utilitatile – apa, curent , canalizare si gaze .

139000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(