Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa 5 camere Constanta, Faclia - 35000 EURO Proprietar 35000 €
Vanzare casa 5 camere Constanta, Faclia - 35000 EURO Faclia, Faclia , jud. Constanta

Vand casa batraneasca Faclia, 5 camere + 2 anexe in fata. Iesire la doua strazi. Pret negociabil. Mai multe detalii la telefon.

35000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol 80 ha Constanta, Faclia - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol 80 ha Constanta, Faclia - 0 EURO Faclia, Faclia , jud. Constanta

Vand teren arabil extravilan - 8 ha - in localitatea Faclia, comuna Saligny, judetul Constanta cu intabulare si cadrastru efectuate. Pretul zonei. Telefon: 770 - arata telefon -

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Constanta, Faclia - 10000 EURO Proprietar 10000 €
Vanzare terenuri constructii Constanta, Faclia - 10000 EURO Faclia, Faclia , jud. Constanta

Teren cu pomi fructiferi in sat Faclia jud Costanta, deschidere la sosea intre Cernavoda si Medgidia . Constructie perimata. Momentan neingrijit, dar cu dragoste si munca este un colt de rai care poate fi readus la viata.

10000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Constanta, Faclia - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Constanta, Faclia - 0 EURO Faclia, Faclia , jud. Constanta

Cind teren in faclia 2500 m in centru satului strada asfaltata apa trasa 15 euro metru patrat

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 3000 mp Constanta, Faclia - 12500 EURO Proprietar 12500 €
Vanzare terenuri constructii 3000 mp Constanta, Faclia - 12500 EURO Faclia, Faclia , jud. Constanta

Teren intravilan Faclia,situat la strada principala, iesire catre Cernavoda pe partea dreapta.Terenul are deschidere la doua strazi..are cadastru si intabulare.

12500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 5 camere Constanta, Faclia - 150000 EURO Proprietar 150000 €
Vanzare casa 5 camere Constanta, Faclia - 150000 EURO Faclia, Faclia , jud. Constanta

Casa tip conac , Faclia, judet Constanta Casa este situata pe DN22 , in localitatea Faclia , strada Principala , nr. 45 , intreaga suprafata este de 4000 mp , din care 450 mp constructii iar restul este livada tanara cu pomi ( 280 pruni , 20 peri , 20 meri, 10 piersici ). Are un numar de 6 camere , doua holuri , doua bucatarii , baie cu apa curenta si sistem de incalzire lemne sau electric , magazii , garaj , crama cu toate dotarile necesare procesarii vinului sau tuicii , magazie de cereale , magazie cu cca 130mc salcam .Exista atat apa curenta de la Raja cat si fantana cu hidrofor .Dependintele sunt atat pentru cresterea animalelor ( pui , porci , etc ) cat si pentru depozitare materiale diverse..Intreaga suprafata este imprejmuita cu gard , este dotata cu camere de supraveghere. Casa se vinde mobilata( mobila absolut noua) si utilata impreuna cu toate acareturile existente.Camerele su sobe de teracota , sunt cu parchet din stejar iar holurile si baia cu gresie si faianta.In fata portii exista o parcare rezervata pentru cel putin 2 masini , iar statia de autobuz se afla la 100 m de locuinta..Locatia are doua iesiri , atat la strada Principala cat si la stada din spate , respectiv strada Pescarilor avand porti de acces mari , iar livada se poate transforma daca se doreste intr-o parcare mare pentru utilaje grele, tiruri sau eventual depozit de materiale de constructie. Amplasamentul imobilului il face util atata locuirii cat si pentru o firma cu diverse domenii de activitate . imobilul casa are trei intrari si pot locui consecutiv 3 familii.

150000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 6 camere Constanta, Faclia - 150000 EURO Proprietar 150000 €
Vanzare casa 6 camere Constanta, Faclia - 150000 EURO Faclia, Faclia , jud. Constanta

Casa este situata pe DN22 , in localitatea Faclia , strada Principala , nr. 45 , intreaga suprafata este de 4000 mp , din care 450 mp constructii iar restul este livada tanara cu pomi ( 280 pruni , 20 peri , 20 meri, 10 piersici ). Are un numar de 6 camere , doua holuri , doua bucatarii , baie cu apa curenta si sistem de incalzire lemne sau electric , magazii , garaj , crama cu toate dotarile necesare procesarii vinului sau tuicii , magazie de cereale , magazie cu cca 130mc salcam .Exista atat apa curenta de la Raja cat si fantana cu hidrofor .Dependintele sunt atat pentru cresterea animalelor ( pui , porci , etc ) cat si pentru depozitare materiale diverse..Intreaga suprafata este imprejmuita cu gard , este dotata cu camere de supraveghere. Casa se vinde mobilata( mobila absolut noua) si utilata impreuna cu toate acareturile existente.Camerele su sobe de teracota , sunt cu parchet din stejar iar holurile si baia cu gresie si faianta.In fata portii exista o parcare rezervata pentru cel putin 2 masini , iar statia de autobuz se afla la 100 m de locuinta..Locatia are doua iesiri , atat la strada Principala cat si la stada din spate , respectiv strada Pescarilor avand porti de acces mari , iar livada se poate transforma daca se doreste intr-o parcare mare pentru utilaje grele, tiruri sau eventual depozit de materiale de constructie. Amplasamentul imobilului il face util atata locuirii cat si pentru o firma cu diverse domenii de activitate . imobilul casa are trei intrari si pot locui consecutiv 3 familii.

150000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Constanta, Faclia - 8402 EURO Proprietar 8402 €
Vanzare casa 2 camere Constanta, Faclia - 8402 EURO Faclia, Faclia , jud. Constanta

Vand casa la rosu situata in satul Faclia jud.Constanta, zona frumoasa in vecinatatea unei paduri de salcam.Casa este compusa din 2 dormitoare,living,baie si bucatarie.Proiectul este pentru p+1 dar s- a oprit constructia la "p" si s-a acoperit din lipsa de fonduri.Amprenta la sol de 120mp iar terenul 1000mp.Pentru mai multe detalii la telefon.

8402 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Constanta, Faclia - 16000 EURO Proprietar 16000 €
Vanzare casa 2 camere Constanta, Faclia - 16000 EURO Faclia, Faclia , jud. Constanta

Vand casa + teren 4403 mp 2 camere plus anexe, deschidere mare la strada, multe obtiuni!

16000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 3000 mp Constanta, Faclia - 12500 EURO Proprietar 12500 €
Vanzare terenuri constructii 3000 mp Constanta, Faclia - 12500 EURO Faclia, Faclia , jud. Constanta

Vand Teren FACLIA Intravilan 3000mp Teren intravilan Faclia,situat la strada principala, iesire catre Cernavoda pe partea dreapta.Terenul are deschidere la două străzi..are cadastru si intabulare.

12500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.