Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare terenuri agricol 380 ha Constanta, Independenta - 10000 EURO Proprietar 10000 €

10000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol Constanta, Independenta - 60000 EURO Proprietar 60000 €
Vanzare terenuri agricol Constanta, Independenta - 60000 EURO Independenta, Independenta , jud. Constanta

Vand teren extravilan in comuna independenta judetul constanta. 6h 10 000 euro / hectar . Terenul este compact . Pretul usor negociabil

60000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare casa Constanta, Independenta - 9459 EURO Proprietar 9459 €
Vanzare casa Constanta, Independenta - 9459 EURO Independenta, Independenta , jud. Constanta

Vand casa cu teren in judetul: Constanta , comuna: Independenta , Suprafata totala este de 5300mp , (Casa necesita reparatii), daca sunteti interesati de teren/casa , nu ezitati sa sunati la numarul: 766 - arata telefon - Numar de rezerva: 764 - arata telefon - (Pretul este negociabil)

9459 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Constanta, Independenta - 10000 EURO Proprietar 10000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Constanta, Independenta - 10000 EURO Independenta, Independenta , jud. Constanta

Apartament 2 camere semidecomandat, imbunatatit, gresie, faianta, in baie si bucatarie, parchet, boiler electric. str. Constantei, nr. 48, bloc Primarie, sc. A, etaj 3, ap 13, loc. Independenta, jud. Constanta

10000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa Constanta, Independenta - 96000 EURO Proprietar 96000 €
Vanzare casa Constanta, Independenta - 96000 EURO Independenta, Independenta , jud. Constanta

Valu, partea dreapta la DN, de vanzare sau schimb cu imobiliare de locuit la aceeasi valoare, eventual primesc dif , statie de microbuz, market (vis-a-vis ), construita de proprietar si in proprietate, BCA, izolata total, lindab, fundatie dubla, 500 mp teren, 200 mp locuibili, suprafata parter 120 mp. Parter: doua holuri, doua dormitoare, living cu iesire optional pe terasa amenajata cu gresie, umbrela, barbeque cu ghiuveta , bucatarie open space spre living cu loc de servit masa, dressing , baie, wc serviciu. Etaj: un apartament cu doua camere, baie, bucatarie + dressing + terasa amenajata cu gresie. Accesul la etaj se face pe scara exterioara( ideal pt. 2 familii). Anexe: magazie 30mp , beci cu gresie, faianta, camera centralei cu gresie, faianta, solar tuburi vidate cu automatizare ( a.c.m. gratis 5-6 luni pe an) , bazin de 750 L apa filtrata, generator pentru toata casa, stabilizator de tensiune, AC pe fiecare nivel, independenta de utilitati cel putin 2-3 zile, gaze in casa, centrala noua cu racordare la boiler de 300 L (indiferent cite robinete sunt deschise, apa ramine la aceeasi temperatura initiala). Electrocasnice de firma, mobila la comanda, totul de actualitate. Se vinde la cheie, utilat, partial mobilat.

96000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.