Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Casa 3 camere in Lumina , zona A, comision 0% Agentie - 0 comision 57000 €
Casa 3 camere in Lumina , zona A, comision 0% Lumina, Lumina , jud. Constanta

CASA 3 CAMERE – TEREN 412 MP , ZONA A , LUMINA Proprietate situata pe una din arterele principale ale localitatii , intr-o zona linistita si civilizata – o buna oportunitate pentru o familie tanara. Un proiect frumos , cu o terasa mare la intrare si interioare spatioase si luminoase . Utilitati – apa, canalizare , curent electric –bransate , gaze – disponibile , la poarta . Se accepta si plata prin credit bancar.

57000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Teren in Lumina , 1479 mp , parcelat , comision 0% Agentie - 0 comision 73950 €
Teren in Lumina , 1479 mp , parcelat , comision 0% Lumina, Lumina , jud. Constanta

TEREN IN LUMINA , 1479 MP PARCELAT , STRADA PRINCIPALA Situat pe una din arterele principale ale localitatii Lumina , cu acces direct din strada asfaltata , este o buna oportunitate pentru dezvoltatori imobiliari. Terenul are 1479 mp cu o deschidere de 20 m , este dezmembrat in 4 loturi , cu alee de 5 m latime. Pe teren exista o casa batraneasca , demolabila . Utilitati bransate – apa si curent electric , utilitati disponibile – canalizare si gaze .

73950 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Casa la cheie in Lumina, zona centrala , comision 0% Agentie - 0 comision 55000 €
Casa la cheie in Lumina, zona centrala , comision 0% Lumina, Lumina , jud. Constanta

Casa situata in zona centrala a localitatii Lumina ,la doua minute de scoala, gradinita si primarie , ideala pentru o familie tanara . Constructie cadre beton armat cu inchidere perimetrala din BCA , acoperis cu sarpanta din lemn si invelitoare din tabla tip Lindab . Compartimentata decomandat, cu doua dormitoare , living , bucatarie si baie , pod inalt cu scara de acces din spatele casei – usor de transformat in mansarda . Proprietatea este bransata la toate utilitatile – apa, canalizare , curent electric si gaze . Se accepta si achizitionarea prin credit bancar.

55000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vila la pret convenabil Lumina Agentie - 0 comision 99000 €
Vila la pret convenabil Lumina Lumina, Lumina , jud. Constanta

Situata in localitatea Lumina,locuinta familiala reprezinta o alegere ideala pentru cei ce doresc sa traiasca in aer curat si liniste. Proprietatea este compusa din parter +etaj cu posibilitate mansardare La parter va puteti relaxa in livingul spatios dotat cu ferestre largi ce lasa lumina sa patrunda in incapere.Din living aveti acces in bucatarie ,baie si o alta incapare spatioasa ce se poate amenaja ca dormitor sau orice alta intrebuintare va doriti. Etajul este compus din 4 dormitoare generoase,o baie si holul din care puteti iesi pe terasa amenajata la etaj. Fiind izolata cu polistiren de 15 cm va ajuta sa economisiti la factura de incalzire pe tot parcursul sezonului rece. Ferestrele sunt dotate cu rulouri electrice ceea ce va ofera intimitatea necesara fiecarei familii. In curtea vilei gasiti garajul necesar automobilului dumnevoastra. Proprietatea este delimitata de un gard de bca ,cu porti mari de fier forjat.Daca doriti sa beneficiati de toate avantajele unei locuinte aflate in afara orasului,aer curat,liniste,natura si confort,atunci merita sa vedeti aceasta proprietate frumoasa !

99000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Casa 3 camere in Lumina , central , comision 0% Agentie - 0 comision 42000 €
Casa 3 camere in Lumina , central , comision 0% Lumina, Lumina , jud. Constanta

CASA 3 CAMERE IN LUMINA , ZONA CENTRALA Situata in zona centrala a localitatii Lumina, in spatele parcului , la cateva minute de primarie , scoala si gradinita , este alegerea perfecta pentru o familie tanara . O locuinta primitoare , cu spatii largi de locuit , cu doua dormitoare , un living spatios , bucatarie si baie iar la intrare o terasa foarte mare care da spre gradina . Terenul in suprafata de 250 mp este proprietate . Casa se vinde la stadiul actual , fara utilitati cuplate dar se poate preda si la cheie , cu diferenta de pret .

42000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(