Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii Covasna, Crasna  - 120000 EURO Proprietar 120000 €
Vanzare terenuri constructii Covasna, Crasna - 120000 EURO Crasna, Crasna , jud. Covasna

Vand teren intravilan cu suprafata de 18.000mp in GURA SIRIULUI! Gura Siriului este un sat aflat intr-o zona de munte, cu o altitudine de aproximativ 500m intr-o zona destul de linistita. Ca si distanta de afla la 60KM de orasul Brasov De asemenea, in apropierea terenului la circa 2km se afla si lacul Siriu si traseu cu posibilitatea de a ajunge la Lacul Vulturilor. Pe suprafata terenului se afla o constructie inceputa cu suprafata de 335mp, find proiectata ca si pensiune cu 5 camere cu baie proprie, living de 80mp + bucatarie. Si posibilitate de mansardare. In constructie s-au investit aproximativ 60.000euro folosindu-se materiale de cea mai buna calitate. Acesul se face din DN10 pe un drum laturalnic Pe teren se mai gaseste o livada de pomi fructiferi, tanara (aprox 4ani) cu suprafata de 500mp. Detin carte funciara, proiectul pentru constructie, autorizatia de constructie, toate actele necesare vanzarii si continuari constructiei. Ținand cont de cele spuse, la un simplu calcul, pretul terenului este de 6,6euro mp, fiind cu mult sub pretul pietei din zona (unde s a vandut de curand cu 10euromp), fara sa mai luam in calcul cladirea si livada care putem spune ca sunt un bonus. Pentru detalii, poze si orice alte informatii, puteti sa ma contactati la nr de telefon din anunt. Ofer si cer maxima seriozitate.

120000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri agricol  6000 mp Covasna, Crasna  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol 6000 mp Covasna, Crasna - 0 EURO Crasna, Crasna , jud. Covasna

Vand teren 6000mp, Com. Crasna, jud. Covasna, pe DN10- Buzau/Bravos, km 98, la sosea, pe malul Raului Buzau, langa padure, cu cadastru, extravilan, Pret 3 E/mp negociabil., suprafata totala: 6000, Front stradal: 100, Accept schimburi

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Covasna, Crasna  - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare terenuri constructii Covasna, Crasna - 15000 EURO Crasna, Crasna , jud. Covasna

vand teren intravilan suprafata 5000mp cu front stradal mare,insorit,se afla intre case cu utilitati la 50m

15000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.