Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  1 camere Covasna, Lisnau  - 30000 EURO Proprietar 30000 €
Vanzare casa 1 camere Covasna, Lisnau - 30000 EURO Lisnau, Lisnau , jud. Covasna

Vand 4400 mp in intravilanul comunei Lisnau, imprejmuit si cu o cabana ; Cabana are o camera de 22 mp si o terasa de 15 mp construita din lemn, bransata la reteaua de curent electric, practicabila si iarna; Accesul se face pe drum asfalatat pana la poarta; Reteaua de apa si canalizare a comunei sunt in curs de realizare. Frontul stradal al terenului este de 18 m. Liziera padurii este la 1 km, astfel ca dimineata se pot admira caprioarele de pe terasa cabanei. Distanta Brasov - Lisnau 30 km, Sf.Gheorghe - Lisnau 25 km;

30000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  4400 mp Covasna, Lisnau  - 132000 EURO Proprietar 132000 €
Vanzare terenuri constructii 4400 mp Covasna, Lisnau - 132000 EURO Lisnau, Lisnau , jud. Covasna

Teren si cabana linga padure Vand 4400 mp in intravilanul comunei Lisnau, imprejmuit si cu o cabana ; Cabana are o camera de 22 mp si o terasa de 15 mp construita din lemn, bransata la reteaua de curent electric, practicabila si iarna; Accesul se face pe drum asfalatat pana la poarta; Reteaua de apa si canalizare a comunei sunt in curs de realizare. Frontul stradal al terenului este de 18 m. Liziera padurii este la 1 km, astfel ca dimineata se pot admira caprioarele de pe terasa cabanei. Distanta Brasov - Lisnau 30 km, Sf.Gheorghe - Lisnau 25 km;, suprafata totala: 4400, Front stradal: 18Acces: Amenajare strazi: Asfaltate, Iluminat stradalUtilitati: Utilitati Generale: CurentAlte caracteristici: Alte caracteristici: Acces auto, Teren imprejmuit

132000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.