Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii Covasna, Lunca Marcusului  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Covasna, Lunca Marcusului - 0 EURO Lunca Marcusului, Lunca Marcusului , jud. Covasna

300 m de la soseaua principala,cu stalp de electricitate ,deschidere la drum 38m.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  6100 mp Covasna, Lunca Marcusului  - 52000 EURO Proprietar 52000 €
Vanzare terenuri constructii 6100 mp Covasna, Lunca Marcusului - 52000 EURO Lunca Marcusului, Lunca Marcusului , jud. Covasna

Casa si teren in Lunca Marcusului. Total de 6100 mp. Casa este construita in 1969 si are 3 camere, baie si bucatarie cu soba pe lemne. Terenul aferent este 6100 mp. Totul este in intravilan. Se poate construi. Put forat la 34 m. Curent electric pe proprietate. 2 fantani in curte. Avantaje: zona linistita, cu priveliste deosebita, vecini in regula. Pozitionat in mijlocul satului. Magazin langa. Acces prin doua parti: dinspre Prejmer si Lunca Calnicului. Aproape de Dobirlau. Zona Neinundabila. Extras CF la zi.

52000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  3945 mp Covasna, Lunca Marcusului  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 3945 mp Covasna, Lunca Marcusului - 0 EURO Lunca Marcusului, Lunca Marcusului , jud. Covasna

- Terenul se afla intre case, deci exista utilitati precum curent si apa, insa este un teren foarte bun si pentru agricole, bine irigat. - O zona minunata cu vedere la manastire. - Suprafata este de 3945 mp. - Toate actele sunt in regula, pregatite si gata pentru vanzare ! ( cumparatorul nu trebuie sa mai astepte, putand sa achizitioneze terenul imediat ) - Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati telefonic.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.