Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare terenuri constructii 2400 mp Covasna, Valea Dobarlaului - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 2400 mp Covasna, Valea Dobarlaului - 0 EURO Valea Dobarlaului, Valea Dobarlaului , jud. Covasna

Teren constructie casa la sosea o casa batraneasca pe teren nelocuita vizavi de scoala generala de pe Valea Dobarlaului

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol Covasna, Valea Dobarlaului - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare terenuri agricol Covasna, Valea Dobarlaului - 15000 EURO Valea Dobarlaului, Valea Dobarlaului , jud. Covasna

Orientat cu fata spre sud este IDEAL pentru construirea unei cabane de munte sau casa de vacanta , pozitia acestui teren cu vedere la peisaje mirifice, oferind cele mai frumoase privelisti. Utilitati (apa, curent) in zona, langa teren. Pret negociabil, acceptam alternative. Contact 740 - arata telefon - - Oliviu sau 738 - arata telefon - - Carmen , dupa ora 15 00

15000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 4000 mp Covasna, Valea Dobarlaului - 30000 EURO Proprietar 30000 €
Vanzare terenuri constructii 4000 mp Covasna, Valea Dobarlaului - 30000 EURO Valea Dobarlaului, Valea Dobarlaului , jud. Covasna

De vanzare teren mixt (intravilan+extravilan) in Valea Dobarlaului, suprafata peste 4000 mp, ideal pentru construit locuinta permanenta sau casa de vacanta. Terenul este inconjurat pe 3 laturi de padure si nu are vecini in imediata apropiere.Utilitati prezente: curent (nebransat,cablu existent de la bransament pana pe proprietate), drum de acces amenajat + pod de beton.Studiu geo existent, posibilitatea alimentare cu apa prin captare izvor existent la 50 m. Locatia se afla la 30 km de orasul Brasov.

30000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 5 camere Covasna, Valea Dobarlaului - 158000 EURO Proprietar 158000 €
Vanzare casa 5 camere Covasna, Valea Dobarlaului - 158000 EURO Valea Dobarlaului, Valea Dobarlaului , jud. Covasna

Casa de vacanta este situata intr-o zona pitoreasca, expusa la soare, cu o priveliste minunata asupra dealurilor impadurite si a Vaii Dobarlaului. Distanta, atat fata de Brasov cat si de Sfantu Gheorghe, este de aprox. 30 km (40 de minute de mers cu masina). Facilitati: - Capacitate: 9 adulti + un pat pliabil pentru copil; - 2 bucatarii complet utilate; - 2 bai +1 baie de serviciu; - parcare privata; - grillhouse; - terasa; - gradina/curte (1000mp); - internet + televiziune prin satelit - camera pentru petreceri cu bar; - loc de relaxare langa semineu; - acces la terenul de fotbal cu gazon; etc. Anul finalizarii constructiei: 2007.

158000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Covasna, Valea Dobarlaului - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Covasna, Valea Dobarlaului - 0 EURO Valea Dobarlaului, Valea Dobarlaului , jud. Covasna

Teren intravilan cu o suprafata de 1670 mp,(se poate vinde si parcelat 2x835 mp) localizat intr-o zona superba si linistita la doar 25 km de brasov si la 3 minute manastirea marcus . zona este cu un potential turistic, terenul se preteaza pentru orice fel de constructive turistica, casa de vacanta, cabana, pensiune.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Covasna, Valea Dobarlaului - 105000 EURO Proprietar 105000 €
Vanzare casa 3 camere Covasna, Valea Dobarlaului - 105000 EURO Valea Dobarlaului, Valea Dobarlaului , jud. Covasna

vand/inchiriez imobil Valea Dobarlaului vand/inchiriez proprietate situata in Valea Dobarlaului, jud Covasna, la 35 km de Brasov, compusa din teren in suprafata de 1515mp, casa din caramida compusa din 2 dormitoare, living, 2 bai, bucatarie, hol intrare si pod locuibil;casa de lemn compusa din living, baie, bucatarie si pod locuibil, curte amenajata cu foisor , fantana, anexe, gradina de legume si livada cu pomi si arbusti fructiferi.

105000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.