Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  4 camere Dolj, Bradestii Batrani  - 46000 EURO Proprietar 46000 €
Vanzare casa 4 camere Dolj, Bradestii Batrani - 46000 EURO Bradestii Batrani, Bradestii Batrani , jud. Dolj

Casa batraneasca acoperita cu tabla fantana in curte conducta de apa trasa la poarta plus teren in spatele casei cu deschidere la strada principala posibilitate de constructie a unei altei case casa detine un spatiu amenajat pentru un magazin bolta vita de vie plus pomi fructiferi CADASTRU EFECTUAT RECENT

46000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  4 camere Dolj, Bradestii Batrani  - 10500 EURO Proprietar 10500 €
Vanzare casa 4 camere Dolj, Bradestii Batrani - 10500 EURO Bradestii Batrani, Bradestii Batrani , jud. Dolj

Casă Bradesti bătrâni dolj 10500€ Casă bătrânească acoperita cu tabla fântână în curte conducta de apa trasa la poarta plus teren în spatele casei cu deschidere la strada principala posibilitate de construcție a unei altei case casa deține un spațiu amenajat pentru un magazin boltă viță de vie plus pomi fructiferi CADASTRU EFECTUAT RECENT.

10500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.