Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Dolj, Braniste (Podari)  - 72000 EURO Proprietar 72000 €
Vanzare casa 3 camere Dolj, Braniste (Podari) - 72000 EURO Braniste (Podari), Braniste (Podari) , jud. Dolj

Vand casa Braniste (in cartierul de vile paralel cu Manastirea Jitianu - distanta de aproximativ 3 km de Craiova). Casa este construita din caramida tip Porotherm, acoperita cu tigla Bramac, imprejmuita cu gard deosebit din piatra de cariera. Casa este tencuita la exterior, iar la interior este in stadiul la rosu. Suprafata terenului = 500 mp; Suprafata utila = 180 mp, deschidere 20 mp. Casa este dispusa pe 2 nivele si pod, astfel: Parter: living, bucatarie, grup sanitar, hol, camera centralei si terasa; Etaj: 3 dormitoare cu terase, baie, dressing, hol. Drum asfaltat, iluminat stradal, zona supravegheata video, cu utilitati. Casa nu a fost construita in vederea vanzarii! Pret: 67.000 EURO

72000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.