Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii  4700 mp Dolj, Calinesti  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 4700 mp Dolj, Calinesti - 0 EURO Calinesti, Calinesti , jud. Dolj

Teren intravilan , 4700m2 deschidere 28m: -partida electrica -fundatie casa, -padure de salcami. -put forat la 75m, -fantana la 25m, -fosa septica

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Dolj, Calinesti  - 19500 EURO Proprietar 19500 €
Vanzare casa 3 camere Dolj, Calinesti - 19500 EURO Calinesti, Calinesti , jud. Dolj

Casă cu livadă și vie, comuna Mischii, 15 km de Craiova Proprietatea se află într-o zonă liniștită, aproape de pădure, în satul Gogoșești, comuna Mischii, la 15 km de Craiova (drum asfaltat), incluzând: - casă cu două camere, terasă și mansardă, cu amprenta la sol de 64 metri pătrați; - curte de 550 de metri pătrați cu o mini-livadă de pruni la intrare; - grădină împrejmuită de 1785 metri pătrați, având două zone distincte: livada (meri, peri, pruni, gutui, piersici) și via (700 de butași). Dețin toate actele necesare pentru vânzare. va rog sa sunati nu prea raspund la mesaje multumesc

19500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.