Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Dolj, Cioroiu Nou  - 10800 EURO Proprietar 10800 €
Vanzare casa 3 camere Dolj, Cioroiu Nou - 10800 EURO Cioroiu Nou, Cioroiu Nou , jud. Dolj

Proprietar vand doua imobile, in aceeasi curte, cu tot cu mobilier,butoaie ,unelte, capriori,diverse lucruri gospodaresti.Una din case este din caramida arsa alta de pamant foarte rezistenta Proprietatea are 2500 mp. Anexe: magazie, beci,cuptor,cocina,curte pasari. Curtea are fantana cu pompa, pomi fructiferi (visini, pruni,peri, meri, corcodusi) si vita de vie (zaibar).Gospodaria este situata in sat Cioroiu Nou(com Cioroiasi) la 53 km de Craiova. Casele au 3+3 camere si bucatarie de vara. Proprietatea este compusa, de fapt, din 2 locuri de casa, care se pot si dezmembra.De asemenea in pretul casei este cuprinsa si o vie la camp de 15 ari. Pret 10800 Euro- Cadastru in lucru. Separat vand si teren agricol.

10800 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.