Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  5 camere Dolj, Cotofenii din Dos  - 50000 EURO Proprietar 50000 €
Vanzare casa 5 camere Dolj, Cotofenii din Dos - 50000 EURO Cotofenii din Dos, Cotofenii din Dos , jud. Dolj

Proprietar, vand proprietate in satul Mihaita, comuna Cotofenii din Dos, jud. Dolj, compusa din: 1. Casa de locuit din caramida, acoperita cu tabla (cladirea C1 din schita atasata). Interiorul este compus din 5 camere, baie si hol. Are geamuri termopan si parchet laminat. In camere incalzirea se face cu sobe de teracota pe lemne, iar pentru baie exista boiler. Atasat gasiti o schita cu interiorul casei. 2. In curte se gasesc 2 cladiri separate, din caramida, acoperite cu tabla. Una dintre ele (cladirea C2 din schita atasata) contine bucataria de vara si un beci foarte spatios, deasupra carora se afla un pod. In cealalta cladire (C3) este depozitul de lemne, garajul si magazia de unelte. Si aceasta cladire are un pod foarte generos. 3.Terenul intravilan aferent in suprafata de 2400 mp BONUS-10.000 mp teren extravilan(agricol) +2000 mp padure. Acesta se poate vinde si separat. Contact: Anton Budici Tel.: 0741 131 454, Incalzire: Lemn, Stadiul constructiei: Finalizat, numar etaj: 1, numar camere: 5, numar bai: 1, suprafata utila: 86, suprafata totala: 2400 Stadiul constructiei: Finalizat , Numar nivele: 1 , Suprafata terenului: 2400,0 m2, Suprafata utila: 86,0 m2, Numar camere: 5 , Numar bai: 1 , Incalzire: altele ,

50000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.