Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  4 camere Dolj, Dobridor  - 38000 EURO Proprietar 38000 €
Vanzare casa 4 camere Dolj, Dobridor - 38000 EURO Dobridor, Dobridor , jud. Dolj

Gospodarie in localitatea Dobridor jud Dolj la o distanta de 65 km fata de Craiova si 30 km fata de Calafat. Doua corpuri de casa una de 70 metri patrati , trei camere cu aces pe o scara inchisa ,beci si garlici. a doua casa de 104 metri patrati cu 4 camere, hol, baie bucatarie , antreu, beci si garlici. Bucatarie de vara de 54 mp. Gospodaria este renovata , ambele case au geamuri si usi intrare din termopan, usi de interior din lenm de tei , parchet si gresie, incalzire proprie cu centrala termica (fara cazan restul instalatiei este montata si incarcata cu antigel) cu 13 calorifere din otel si conducte cupru , boiller . ,supraveghere video 5 camere Curtea are pavaj deosebit din dale de 250 mp., Fantana proprie cu hidrofor si pompa sumersbila , Vie altoi pe rod , gradina si ronturi cu 150 trandafiri Casele si bucataria de vara sunt acoperite cu tabla lindap Casa mare este izolata termic pe exterior Curte pentru pasari cu 5 magazii pe schelet metalic ( magazia cea mai m

38000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.