Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  4 camere Dolj, Macesu de Sus  - 22000 EURO Proprietar 22000 €
Vanzare casa 4 camere Dolj, Macesu de Sus - 22000 EURO Macesu de Sus, Macesu de Sus , jud. Dolj

Vand casa la strada principala, 4 camere recent renovata( nu in totalitate) conditii ca in oras,toate usile si ferestrele din termopan Apa curenta Baie functionala recent renovata,apa calda Bucatarie recent creata Panou solar pentru apa calda pentru boiler Panouri solare fotovoltaice Placata cu polistiren la interior 3 sobe de teracota Acoperis nou Centrala electrica de 9kw cu 6 calorifere Contor mutat afara pe stalp 2 anexe (bucatarie de vara,debara, 3 camere) Garaj pentru masina Beci complet renovat si usa din termopan Pompa in fantana cu apa potabila Curte pavata partial cu ciment, nu se face noroi 1100mp pentru gradina de legume si pomi fructiferi Posibilitati reale de extindere Aproape de magazine,primarie,scoala,politie

22000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  4 camere Dolj, Macesu de Sus  - 20000 EURO Proprietar 20000 €
Vanzare casa 4 camere Dolj, Macesu de Sus - 20000 EURO Macesu de Sus, Macesu de Sus , jud. Dolj

Casa renovata recent, teren+gradina 1000mp+gradina in imediata apropiere 700+500mp. Casa boiereasca,inalta, din caramida, acoperita cu tabla, situata pe strada principala. Casa e construita de sarbi, are 4 camere (toate au sobe de teracota),sala, pivnita zidita. -anexa gospodareasca cu 2 camere, una cu vatra veche cu horn(specific oltenesc) si una de locuit. -magazie si patul Alimentare cu apa potabila la strada si fantana in curte. Alimentare cu energie electrica functionala. Casa are o camera pretabila la activitati comerciale, cu iesire la strada principala si a fost folosita in acest scop. Aceasta casa va aduce venituri prin inchirerea camerei sau deschiderea unui magazin.

20000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.