Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  10 camere Dolj, Stoicesti  - 18500 EURO Proprietar 18500 €
Vanzare casa 10 camere Dolj, Stoicesti - 18500 EURO Stoicesti, Stoicesti , jud. Dolj

-Casa se afla la 6 KM de Orasul Balcesti jud DJ si la 40 KM de Craiova -Este construita din BCA si lemn, acoperisul este din tabla, tamplaria este din lemn -Terenurile de 2000 mp sunt in perimetrul casei si cuprind vie in rod (peste 500 capete), livada cu pruni (peste 30), gradina de zarzavat si gradina de flori. Pamant roditor -Este pozitionata intr-o zona de deal superba Printre dotari se pot enumera: -2 puturi, din care unul cu pompa -Beci, debara, sopron, pivnita, bucatarie de vara, veranda, gard reconditionat si vopsit integral -Aragaz, aspirator, ,fier de calcat,frigider,TV, butoaie, masina de tuns iarba si alte accesorii utile in gospodarie -Mai multe detalii la telefon -Rog si ofer seriozitate -Nu deranjati daca nu sunteti interesat -Pretul este usor negociabil -Casa si terenurile sunt ideale pentru o familie gospodara, care are spiritul muncii si isi doreste tot ce are nevoie pentru o viata linistita, intr-o locatie deosebita. -Telefoane de contact: 735 - arata telefon - sau 722 - arata telefon -

18500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.