Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare terenuri constructii 1000 mp Giurgiu, Bacu - 30000 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 30000 €
Vanzare terenuri constructii 1000 mp Giurgiu, Bacu - 30000 EURO Bacu, Bacu , jud. Giurgiu

Teren 1000 mp in Dragomiresti, Bacu 7 km de la Carrefour Militari. Posibilitate 1300 mp. Terenul se afla in localitate nu in camp, strada asfaltata, gaze la poarta.

30000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 450 mp Giurgiu, Bacu - 12000 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 12000 €
Vanzare terenuri constructii 450 mp Giurgiu, Bacu - 12000 EURO Bacu, Bacu , jud. Giurgiu

Vand teren Bacu, strada cu Utilitati (Gaze, Energie Electrica, Internet UPC) pe strada cu vile locuite. Gradinita privata pe aceeasi strada. Lotul cu verde pe imaginea ANCPI. Locatia pe harta OLX este exacta.

12000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 3050 mp Giurgiu, Bacu - 70150 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 70150 €
Vanzare terenuri constructii 3050 mp Giurgiu, Bacu - 70150 EURO Bacu, Bacu , jud. Giurgiu

Vand teren intravilan,suprafata 3050mp.Sat.Bacu(in spate la Carrfour Militari)..Relatii la Tel :0755564719., suprafata totala: 3050

70150 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 400 mp Giurgiu, Bacu - 14500 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 14500 €
Vanzare terenuri constructii 400 mp Giurgiu, Bacu - 14500 EURO Bacu, Bacu , jud. Giurgiu

In Satul Olandez sunt de vanzare doar 32 de parcele de teren intravilan contruibil, cu Plan de Urbanism Zonal aprobat si utilitati asigurate: gaz, curent electric, apa curenta, internet, TV. In zona exista gradinite, scoli, licee publice si private. Vecinatatile sunt parcul cu gradini si locuri de joaca al Fermei Pedagogice, peluzele fermei Rulouri de Gazon, teren de tenis si teren multisport, zonele de echitatie de agrement (cu posibilitate de pensiune pentru cai), cu acces asigurat pentru locatarii Satului Olandez, iar la 150 m satul Bacu (Joita). In apropiere sunt mall-uri, Galeriile comerciale Militari, restaurante, piscine etc. Pretul este estimat pentru parcela de 400 mp plus cota 74 mp, din drumul privat comun. Se pot cumpara parcele lipite. La 7 km de la Centura Bucuresti, iesirea Chiajna, intre Bolintin, Chitila si Chiajna, in zona superba, urbanizata, perimetrul ecologic Arcuda. Pentru informatii accesati www.satulolandez.ro

14500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
FARA COMISIOANE casa cu 4 camere 3 bai P+1+pod terasa LA CHEIE in Bacu Agentie - 0 comision 85900 €
FARA COMISIOANE casa cu 4 camere 3 bai P+1+pod terasa LA CHEIE in Bacu Bacu, Bacu , jud. Giurgiu

FARA COMISIOANE la intrare in Bacu, in planul 2 in zona de case noi, cu drum de servitute de 7m, casa cu amprenta de 83mp construita din caramida Poroterm(toti pereti despartitori la interior sunt din caramida Poroterm) cu 4 camere si 3 bai, regim P+1+pod pentru depozitare, cu 2 rinduri de izolatie(la tavan si la acoperis), acoperita cu invelitoare de tabla tip Lindab, izolata la exterior cu Polistiren de 10cm, cu terasa si camera tehnica in spatele casei, cu toate finisajele incluse in pretul de vinzare si la alegerea clientului(gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, centrala, usi de interior si la exterior), casa se preda finisata/LA CHEIE si bransata la gaze, curent, put cu hidrofor si fosa, curte amenajata cu alei betonate, gard si porti de acces, loc betonat pentru parcat masina, se accepta si credit, merita vazuta ! Finalizare constructie Octombrie-Noiembrie 2018.

85900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Casa ta la cheie, 5 cam, 130 mp util, 500 mp teren, dezvoltator Imobiliare Joita Agentie - 0 comision 82000 €
Casa ta la cheie, 5 cam, 130 mp util, 500 mp teren, dezvoltator Imobiliare Joita Bacu, Bacu , jud. Giurgiu

Casa aflata la 15 minute de Bucuresti, intr-o zona rezidentiala linistita din comuna Joita , va ofera avantajul de a fi pe cat posibil departe de aglomeratia din centrului orasului. Are o suprafata desfasurata de 160 mp si dispune de 350 mp teren ( contra cost exista posibilitatea achizitionarii a inca 380 mp teren). Constructia P+1 este ridicata pe structura din beton, cu zidarie din caramida si este bransata la toate utilitatile(curent, gaze, put cu hidrofor si fosa). Vila are 5 camere dispuse pe parter si etaj, compartimentate inteligent cu suprafete utile generoase. La parter gasim bucataria, baia, in dormitor, livingul cu acces in terasa acoperita si camera tehnica.Sub camera tehnica se poate construi contra cost si un beci spatios. La etaj sunt 3 dormitoare, 2 balcoane si o baie. Din hol avem acces catre pod pe scara tip chepeng, deci si catre un spatiu de depozitare generos. Scara de acces intre etaje este din beton.Finisajele sunt la alegere dintr-o gama variata de modele si culori pentru toate modelele noastre de case. Finisajele exterioare au tencuieli decorative in culori calde, placare cu piatra (la cerere), invelitoare din tabla.In cazul finisajelor interioare, acestea sunt moderne si durabile, respectiv gresie si parchet pentru pardoseli, vopsea lavabila alba si faianta pentru pereti, in conformitate cu destinatia fiecarei incaperi. Toate contorizarile sunt individuale pentru un consum minim si costuri optimizate. Se preda la cheie cu toate utilitatile incluse (curent, gaze, put, fosa, termopane, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, calorifere, centrala, balustrada, usi de interior si la exterior), curte amenajata si terasa. Aerul curat si propria gradina cu spatiu verde creeaza o zona sigura si placuta pentru intreaga familie. Accesul catre localitate poate fi facut la alegere prin: • Soseaua de Centura iesirea Militari Chiajna – Dragomiresti Vale - Joita; • Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti – Nod Km 13, Pod Ciorogarla – Joita; • Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti – Nod Km 23, iesirea Bolintin Deal – Joita; • Piata Victoriei – Bucurestii Noi – Soseaua Chitila –Sabareni – Joita; • Otopeni – Corbeanca – Buftea – Sabareni - Joita. Exista de asemenea si transport in comun pe soseaua principala cu acces catre statia de metrou Pacii. Fiind situate la doar 15 min de centura Bucurestiului, puteti ajunge rapid catre importante zone comerciale si de agreement – Carrefour Militari , Brico Depot Militari – Complex Westpark Militari – Kika, Fashion House, Hornbach, Divertiland Water Park – zona comerciala Militari Shopping Center , Decathlon, Praktiker, Auchan Militari, Bebe Supermarket, WorldClass Militari 0 % comision , direct de la dezvoltator Pret: 82 000 euro TVA inclus Programeaza o vizionare: 0727 182 182 www.imobiliarejoita.ro

82000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Teren intravilan 5000mp la padurea Ileana asfalt utilitati merita vazut Agentie - 0 comision 75000 €
Teren intravilan 5000mp la padurea Ileana asfalt utilitati merita vazut Bacu, Bacu , jud. Giurgiu

FARA COMISIOANE pozitie avantajoasa, la strada asfaltata la padurea Ileana, teren intravilan de 5000mp cu deschidere de 18m, utilitatile la drum, merita vazut !

75000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
FARA COMISIOANE in Bacu la asfalt casa cu 4 camere 2 bai P+1+pod beci Agentie - 0 comision 58900 €
FARA COMISIOANE in Bacu la asfalt casa cu 4 camere 2 bai P+1+pod beci Bacu, Bacu , jud. Giurgiu

FARA COMISIOANE in Bacu la strada asfaltata, casa cu 4 camere construita din caramida Poroterm si acoperita cu tabla tip Lindab, regim P+1+pod pentru depozitare, cu 2 rinduri de izolatie la tavan si acoperis, cu izolatie de 10cm la exterior + izolatie suplimentara la pereti pe interior, cu incalzire in pardoseala pe Parter si Etaj, bucatarie cu camera tehnica, hol, baie de serviciu cu cabina de dus, living si terasa cu beci la Parter, iar la Etaj cu 3 dormitoare(un dormitor cu o debara pentru depozitare si un dormitor cu iesire pe balcon), o baie, hol, iar deasupra Pod pentru depozitare cu acces pe scara plianta de lemn. Casa se preda LA CHEIE cu toate finisajele la alegerea Clientului(gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, usi de interior si exterior, centrala, balustrada, curte amenajata cu alei betonate, gard cu porti de intrare(pietonala si pentru masina), loc betonat pentru parcat masina, se preda bransata la gaze, curent, put cu hidrofor si fosa ! PRETUL casei standard este de 58900 euro, iar PRETUL casei cu incalzire in pardoseala, izolatie suplimentara pereti la interior si alte modificari, este de 63900 euro. Se accepta si credit, merita vazuta ! Pentru mai multe detalii si vizionare, am rugamintea sa ne auzim la telefon !

58900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(