Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Casa Bolintin Deal de 5 camere - an contructie 2010 Nord Agentie - 0 comision 159000 €
Casa Bolintin Deal de 5 camere - an contructie 2010 Nord Bolintin-Deal, Bolintin-Deal , jud. Giurgiu

Casa de vanzare Bolintin Deal ,la 3 minute de autostrada Bucuresti-Pitesti, constrictie 2010, tip duplex, cu amprenta la sol 120 mp si teren liber 400 mp (amenajat cu spatiu verde + foisor) Casa este compusa 5 camere parter + etaj avand suprafata utila de 220 mp ,este foarte bine impartita(spatii largi si deschise + circulatia foarte buna) Parterul este format din living 29 mp, hol 17 mp, baie 5 mp, birou 13 mp, bucatarie 14 mp cu deschidere spre terasa de 5 mp + camara 10 mp. Etajul este format din trei dormitoare (16 mp, 18 mp respectiv 19 mp), doua bai (8 mp si 11 mp), hol 11 mp, doua balcoane (7 mp si 4mp).Dormitorul matrimonial are baie proprie si dressing de 4,5 mp.

159000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(