Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare terenuri constructii Giurgiu, Ghionea - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Giurgiu, Ghionea - 0 EURO Ghionea, Ghionea , jud. Giurgiu

Vand teren situat la 15 minute de Bucuresti, zona linistita Pretul este negociabil in limita bunului simt.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Giurgiu, Ghionea - 8000 EURO Proprietar 8000 €
Vanzare terenuri constructii Giurgiu, Ghionea - 8000 EURO Ghionea, Ghionea , jud. Giurgiu

Teren langa Bucuresti 12 km de la iesirea pe autostrada,la 800 m distanta de ferma cocosul rosu,intravilan momentan doar curent ,cei 800 de metri sunt neasfaltati momentan

8000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere terenuri constructii Giurgiu, Ghionea - 350 EURO lunar Proprietar 350 €
Inchiriere terenuri constructii Giurgiu, Ghionea - 350 EURO lunar Ghionea, Ghionea , jud. Giurgiu

Inchiriez teren intravilan:case, depozit, hala industriala, service auto *1700mp, 10 minute de Carrefour Militari langa Ferma Cocosul Rosu. Terenul este la strada principala. Deschiderea este de 30 m. Este situat in Ghionea.

350 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Giurgiu, Ghionea - 7000 EURO Proprietar 7000 €
Vanzare terenuri constructii Giurgiu, Ghionea - 7000 EURO Ghionea, Ghionea , jud. Giurgiu

Vand teren in comuna ghionea.la doar 10 min de Bucuresti.toate actele la zi.

7000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 300 mp Giurgiu, Ghionea - 9996 EURO Proprietar 9996 €
Vanzare terenuri constructii 300 mp Giurgiu, Ghionea - 9996 EURO Ghionea, Ghionea , jud. Giurgiu

Vant loturi de teren intravilan in rate direct la dezvoltator. Fara dobanda, fara avans. Ansamblul se afla in comuna Ghionea la 19.3 km de Militari Residence. Locatia ansamblului este lipita de sat, nu in mijlocul campului, la 200m de drumul comunal principal. Se poate construi imediat, curentul se afla la limita ansamblului. Intregul proiect presupune 24 loturi cu deschidere de 14.2 metri si adancimea de 21,2 m, drumul are latime de 6 metri. Regimul de utilizare teren este rezidential cu POT 35% regim de inaltime P+1, P+2. Plata se poate face in rate pe 7 ani cu rata lunara de 100 euro+tva. Contractul se  face la notariat si va indeplini toate conditiile legale. Pentru pretul platit clientul primeste un lot de 300mp pentru constructii si 43 mp cota indiviza din drum.  Terenul este localizat in zona de Nord-Vest a Bucurestiului in satul Ghionea comuna Ulmi. Accesul catre localitate poate fi facut la alegere prin: - Soseaua de Centura iesirea Militari Chiajna - Dragomiresti Vale - Joita-Ghionea - Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti - Nod Km 23, iesirea Bolintin Deal -Ghione - Piata Victoriei - Bucurestii Noi - Soseaua Chitila - Sabareni - Joita-Ghionea - Otopeni - Corbeanca - Buftea - Sabareni - Joita-Ghionea Exista de asemenea si transport in comun asigurat de firme private de transport calatori.  Fiind situata la doar 15 minute de centura Bucurestiului, puteti ajunge rapid catre importante zone comerciale si de agreement:  - Carrefour Militari , Brico Depot Militari; - Complex West Park Militari - Kika, Fashion House, Hornbach, Divertiland Water Park; - zona comerciala Militari Shopping Center - Decathlon, Praktiker, Auchan Militari, Bebe Supermarket, WorldClass Militari. Comision cumparator: 0% Accept schimb

9996 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Giurgiu, Ghionea - 20000 EURO Proprietar 20000 €

20000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.