Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii Giurgiu, Padureni  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Giurgiu, Padureni - 0 EURO Padureni, Padureni , jud. Giurgiu

Vand teren intravilan suprafata 1586 mp situat in satul Padureni oras Butuugeni , judetul Giurgiu langa balta Ilfovat

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Giurgiu, Padureni  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Giurgiu, Padureni - 0 EURO Padureni, Padureni , jud. Giurgiu

Teren de vanzare in comuna Buturugeni,judet Giurgiu la iesirea spre comuna Padureni vis a vis de moara.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri agricol Giurgiu, Padureni  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol Giurgiu, Padureni - 0 EURO Padureni, Padureni , jud. Giurgiu

Teren extravilan,langa sosea,situat intre localitatile Buturgeni-Padureni,terenul este patrat,la 20 km de Bucuresti,se poate parcela,se pot construi imobile,mai sunt si alte case in apropiere(200m),sunt stalpi de lumina pe sosea,se poate trage rapid curent.Pt detalii sunati la nr de tel 763 - arata telefon -

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  casa  5 camere Giurgiu, Padureni  - 75000 EURO Proprietar 75000 €
Vanzare casa 5 camere Giurgiu, Padureni - 75000 EURO Padureni, Padureni , jud. Giurgiu

Casa vacanta pe teren 2700 mp Padureni, Giurgiu Vindem sau schimbam cu apartament in Bucuresti. Casa de vacanta P + etaj mansardat, 140 mp utili, amplasata pe teren intravilan 2700 mp in zona Padureni - Podul Ilfovatului. Casa este realizata pe structura de lemn si este foarte bine izolata si eficienta energetic. La parter exista 2 dormitoare, living, bucatarie si baie. La etaj exista 2 dormitoare, living si baie. Casa are incalzire in pardoseala pe tot parterul cu centrala electrica plus convectoare electrice de rezerva in dormitoare, iar la etaj convectoare electrice atat in living cat si in dormitoare. La parter exista un aparat de aer conditionat de 24000 BTU GREE iar la etaj doua aparate de 9000 BTU SAMSUNG. Apa curenta este preluata din putul din curte langa care exista camin cu hidrofor. Pe conducta de apa sunt amplasate filtru de impuritati si filtru magnetic de mare capacitate. Apa menajera uzata este deversata in fosa septica ecologica amplasata langa gardul proprietatii, langa strada. In afara de casa mai exista si o anexa compusa dintr-un container/cabana de 11 m lungime/2.5 m latime cu terasa betonata in fata, garaj in lateral si magazie in spate pe toata lungimea. Pe teren sunt plantati peste 35 de pomi fructiferi organizati intr-o mica livada pe trei randuri precum si pe langa gardul perimetral. Casa si anexa sunt dotate cu sistem de alarma cu apelator GSM si cu sistem de supraveghere video cu 16 camere, din care 9 active permanent. Număr Băi: 2 Climă Încălzire Apă Curent

75000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.