Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vilă P+1+M, 6 camere + dep, teren 1112 mp, Săbăreni, 11 km Centură Agentie - 0 comision - exclusivitate 139000 €
Vilă P+1+M, 6 camere + dep, teren 1112 mp, Săbăreni, 11 km Centură Sabareni, Sabareni , jud. Giurgiu

In Săbăreni, in partea de Nord Vest a Bucurestiului, la 11 km de Soseaua de Centură, prin Chitila, DN7 si Pădurea Râioasa. Vilă 2012, P+1E+M, alcatuită din 6 camere, 3 băi, bucătărie, cămară, spatii de depozitare, 187 mp utili + terasă si balcon, finisată complet: termopan, gresie, faiantă, tapet, parchet, usi, instalatii sanitare, electrice si termice, calorifere, centrala pe gaze,...la cheie + Mansarda open-space de 51 mp, neamenajata. Proprietatea beneficiaza si de un garaj pentru 2 masini de 56 mp utili, gradină, piscină. Curtea are 1112 mp. Casa are documentatie cadastrală si este intabulată in Cartea Funciară. Se poate vinde si cu credit bancar.

139000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Casa cu 3 camere si 2 bai regim PARTER+M finisaje utilitati LA CHEIE Agentie - 0 comision 71900 €
Casa cu 3 camere si 2 bai regim PARTER+M finisaje utilitati LA CHEIE Sabareni, Sabareni , jud. Giurgiu

FARA COMISIOANE in Sabareni aproape de strada asfaltata, in zona de case noi, drum de servitute de 7m cu iluminat stradal, casa construita din caramida Poroterm cu 3 camere regim PARTER + Mansarda(posibilitate de Mansardare, deasupra este cu placa de beton), cu terasa amenajata si camera tehnica, foarte bine compartimentata, se preda finisata LA CHEIE(cu finisajele la alegerea clientului), bransata la gaze si curent, put cu hidrofor si fosa ecologica cu drenaj, curtea se preda amenajata cu alei betonate si gard cu porti de acces, merita vazuta, se accepta si credit ! Pentru mai multe detalii si vizionare, am rugamintea sa ne auzim la telefon. Puteti viziona mai multe modele de case !

71900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
FARA COMISIOANE PROIECT deosebit casa P+M cu terasa finisaje LA CHEIE Agentie - 0 comision 68900 €
FARA COMISIOANE PROIECT deosebit casa P+M cu terasa finisaje LA CHEIE Sabareni, Sabareni , jud. Giurgiu

FARA COMISIOANE in Sabareni, la 7-8 minute de Scoala, Primarie, Maxi-Taxi, magazine, PROIECT deosebit / casa regim P+M cu 2 dormitoare intre 14 si 16 mp, un Living generos, bucatarie de 12-13mp cu iesire pe terasa, hol mare, o baie mare cu fereastra pentru aierisire, toate camerele sunt inalte(aproximativ 2,70m), iar deasupra placa de beton si Mansarda generoasa unde se mai pot face 2 dormitoare si o baie pentru cine doreste + mult spatiu pentru depozitare. Casa se preda LA CHEIE(cu toate finisajele incluse in pret si la alegerea clientului), gresie, faianta, parchet, timplarie termopan cu 6 camere, centrala, obiecte sanitare, calorifere, usi de interior si exterior, se preda bransata la gaze, curent, put cu hidrofor si fosa ecologica cu drenaj, curte amenajata cu alei betonate, loc betonat pentru parcat masina, porti de acces, etc. Se accepta si credit ! CHIAR MERITA VAZUTA !!! Pentru mai multe detalii si vizionare, am rugamintea sa ne auzim la telefon.

68900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
FARA COMISIOANE casa PARTER cu 3 dormitoare 2 bai terasa beci LA CHEIE Agentie - 0 comision 66900 €
FARA COMISIOANE casa PARTER cu 3 dormitoare 2 bai terasa beci LA CHEIE Sabareni, Sabareni , jud. Giurgiu

FARA COMISIOANE in Sabareni aproape de Centru, Scoala, Gradinita, Primarie, magazine, mijloace de transport, in zona retrasa si linistita, cu acces rapid catre Bucuresti, casa construita din caramida Poroterm si acoperita cu tabla tip Lindab, cu izolatie de 10 la exterior si izolatie la pod, regim PARTER cu 4 camere si 2 bai, cu terasa si beci + pod pentru depozitare, se preda LA CHEIE(cu toate finisajele la alegerea clientului), bransata la gaze, curent, put cu hidrofor si fosa, curtea se preda amenajata cu alei betonate, gard, porti de acces, loc betonat pentru parcat masina, se poate vinde pe teren de 412mp sau pe teren de 550mp. Termen de predare August 2018 ! Merita vazuta, se accepta si credit ! PUTETI VEDEA mai multe modele ! Pentru mai multe detalii si vizionare, am rugamintea sa ne auzim la telefon.

66900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
FARA COMISIOANE casa cu 3-4-5 camere P+M + terasa  si camera tehnica Agentie - 0 comision 67900 €
FARA COMISIOANE casa cu 3-4-5 camere P+M + terasa si camera tehnica Sabareni, Sabareni , jud. Giurgiu

FARA COMISIOANE in Sabareni zona placuta si linistita, la 6-7 minute de centru/Primarie, Scoala, Gradinita, Magazine, statie Maxi-Taxi, in zona de case noi, cu acces rapid catre Bucuresti, Autostrada A1, Chitila, Baneasa, linia de Centura, Militari, casa construita din caramida Poroterm cu 4 camere regim Parter + M(la Mansarda, este un dormitor si se mai poate face unul si o baie), cu bucatarie si living cu iesire pe terasa si camera tehnica, 2 dormitoare si o baie, drum de servitute de 6 m cu iluminat stradal, se preda LA CHEIE(cu finisajele la alegerea clientului), bransata la gaze, curent, put cu hidrofor si fosa ecologica, curte amenajata cu alei betonate si gard cu porti de intrare, cu finalizare Mai-Iunie 2018, se accepta si credit, MERITA VAZUTA !!!" MAI MULTE POZE pe mail !!! Pentru mai multe detalii si vizionare, ne putem auzii la telefon !

67900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
FARA COMISIOANE in Sabareni casa cu 3-5 camere P+M utilitati finisaje LA CHEIE Agentie - 0 comision 65000 €
FARA COMISIOANE in Sabareni casa cu 3-5 camere P+M utilitati finisaje LA CHEIE Sabareni, Sabareni , jud. Giurgiu

FARA COMISIOANE in Sabareni zona placuta si linistita, la 4-5 minute de centru/Primarie, Scoala, Gradinita, Magazine, statie Maxi-Taxi, in zona de case noi, cu acces rapid catre Bucuresti, Autostrada A1, Chitila, Baneasa, linia de Centura, Militari, casa construita din caramida Poroterm cu 3 SAU 5 camere regim Parter + M(la Mansarda, este un dormitor si se mai poate face unul si o baie), cu bucatarie si living cu iesire pe terasa si camera tehnica, 2 dormitoare mari si o baie, drum de servitute de 6 m cu iluminat stradal, se preda LA CHEIE(cu finisajele la alegerea clientului), bransata la gaze, curent, put cu hidrofor si fosa ecologica, curte amenajata cu alei betonate si gard cu porti de intrare, cu finalizare Mai 2018, se accepta si credit, MERITA VAZUTA !

65000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
FARA COMISIOANE casa cu 4 camere si 2 bai P+1+ terasa 2018 LA CHEIE asfalt Agentie - 0 comision 86900 €
FARA COMISIOANE casa cu 4 camere si 2 bai P+1+ terasa 2018 LA CHEIE asfalt Sabareni, Sabareni , jud. Giurgiu

"FARA COMISIOANE in Centrul Sabareniului, la strada asfaltata, la 3 minute de mijloace de transport, Primarie, Scoala, Gradinita, Farmacie si Magazine, cu toate utilitatile zonei, casa cu 4 camere si 2 bai P+1+pod, terasa, construita din caramida Poroterm, AN constructie 2018 cu finalizare Mai-Iunie 2018, se preda LA CHEIE, cu toate finisajele la alegerea clientului(gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, centrala pe gaz, calorifere, usi de interior si la exterior, balustrada metalica cu mina curenta de lemn, bransata la gaze si curent, put cu hidrofor si fosa, curte amenajata cu alei betonate, loc betonat pentru parcat masina, gard si porti de acces. Se accepta si credit ! Mai multe detalii la telefon ! PUTETI VEDEA si alte modele !"

86900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
FARA COMISIOANE casa cu 5 camere P+1+pod terasa beci finisata LA CHEIE Agentie - 0 comision 76900 €
FARA COMISIOANE casa cu 5 camere P+1+pod terasa beci finisata LA CHEIE Sabareni, Sabareni , jud. Giurgiu

"FARA COMISIOANE, in centrul Comunei Sabareni, aproape de asfalt, Scoala, Gradinita, Primarie, Marketuri, Maxi-Taxi, zona placuta si linistita, casa cu 5 camere P+M din caramida Poroterm, cu FUNDATIE de 1,7 M, structura de beton armat, zidarie caramida Poroterm de 24, izolata la exterior cu Polistiren de 10 CM EPS 80, casa este acoperita cu tabla tip LINDAB mata, de 0,5 mm, cu timplarie la exterior VEKA, gata finisata/gresie, faianta, parchet, usi de interior si usa de exterior Veka, obiecte sanitare, calorifere, centrala, cu terasa si beci, curte amenajata cu alei betonate si gard, se accepta si credit, MERITA VAZUTA !!!" MAI MULTE POZE PE mail !!!

76900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(