Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Casă nouă 3 camere și dependințe, curte 441 mp, Săbăreni Agentie - 0 comision - exclusivitate 64000 €
Casă nouă 3 camere și dependințe, curte 441 mp, Săbăreni Sabareni, Sabareni , jud. Giurgiu

In vestul Bucureștiului, la 12 km de Șoseaua de Centură, în Săbăreni, aproape de pădure, într-o zonă rezidențială nouă. Casă în construcție, parter + pod, alcătuită din living, bucătărie, 2 dormitoare, baie, terasă acoperită și pivniță. Structură din beton armat (fundație, placă radier și peste parter, stâlpi, grinzi, centuri), zidărie din cărămidă, izolată termic cu polistiren si vată minerală. La interior pereții se tencuiesc, gletuiesc, finisează și zugrăvesc. Instalatii electrică, sanitară, termică, centrală pe gaze în condensație, calorifere. Obiectele sanitare, ușile interioare, gresia, faianță și parchetul pot fi alese de cumpărător. Va fi acoperită cu țiglă metalică, cu tâmplărie PVC si geam termopan, cu trotuare din beton armat în jurul casei, alee pietonală si auto. Casa se vinde finisată complet și racordată la utilități.

64000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Casă 115 mp, 3 camere, 2 bai, curte 470 mp, Săbăreni, Agentie - 0 comision - exclusivitate 69500 €
Casă 115 mp, 3 camere, 2 bai, curte 470 mp, Săbăreni, Sabareni, Sabareni , jud. Giurgiu

Prin Militari, Chiajna, Dragomiresti sau prin Chitila, DN7 Bucuresti-Târgoviște, Pădurea Râioasa, in Săbăreni, casă nouă formată din living, bucătărie, 2 dormitoare, 2 băi, hol, cu o suprafată utilă de 91 mp, construită de 115 mp + terasă si pivniță. Fundație 100 cm + 60 deasupra cotei zero; stâlpi, grinzi si placă din beton armat, zidarie din caramida de 24 cm, termoizolatie de 10 cm. Podul este inalt, luminat (fereastră Velux) iar accesul se face cu o scară modulară metalică, din hol. Casa este acoperită cu tiglă metalică mată, are ferestre termopan Salamander, instalatie electrica din cupru, centrala termica in condensatie 24 kw, calorifere inox, instalatii si obiecte sanitare Romstal. Se vinde racordata la utilitati si complet finisata, inclusiv gresie, faianta, parchet, usi, obiecte sanitare,.., la cheie. Curte 470 mp, împrejmuită si amenajată, trotuare, alei de acces.

69500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Casă nouă, fără finisaje interioare, în Săbăreni, lângă pădure Agentie - 0 comision - exclusivitate 75000 €
Casă nouă, fără finisaje interioare, în Săbăreni, lângă pădure Sabareni, Sabareni , jud. Giurgiu

Vilă P+1+pod, cu o suprafață utilă de 132 mp, alcătuită din living, dining, bucătărie, 3 dormitoare, 2 băi, dresing, holuri, casa scării, balcon, terasă si pivniță. Fundație 60 cm lățime si 110 adâncime iar deasupra cotei zero 65-70 cm cu o lățime de 40 cm. Structura de rezistență beton B350, fier beton BST, cărămida Cemacom de 30 cm, tencuială Baumit, polistiren Austrotherm EPS80, tâmplărie termopan Salamander. Curte 441 mp, împrejmuită cu gard din soclu de beton și gard din scândură de lemn. Dacă se dorește se poate vinde fără finisaje interioare: gresie, faianță, parchet, uși, obiecte sanitare, calorifere și centrală termică, la prețul de 75.000 EUR, inclusiv TVA 5%. Prețul include instalația electrică, sanitară și termică. Pereții interiori vor fi tencuiți, gletuiți, finisați si zugrăviți în alb. In funcție de dorința cumpărătorului casa poate fi finisată parțial sau total.

75000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Casă 2016, P+1, 5 camere, curte 510 mp, Săbăreni Agentie - 0 comision - exclusivitate 83000 €
Casă 2016, P+1, 5 camere, curte 510 mp, Săbăreni Sabareni, Sabareni , jud. Giurgiu

In Săbăreni, la 12 km de București, acces ușor din Chitila, DN7, prin Pădurea Râioasa sau din Militari, Chiajna, prin Dragomirești. Casă P+M cu 5 camere, 2 băi, bucătărie, holuri, casa scării, balcon, terasă si pivniță. Fundație 1,5 m, structură beton armat, zidărie cărămidă 24, izolată cu polistiren de 10 cm cu EPS 80 si vată minerală. Este acoperită cu tablă tip Lindab, mată groasă de 0,5, are tâmlărie exterioara termopan Veka, feronerie Roto. Este finisată: gresie, faianță, parchet, uși, obiecte sanitare. Centrală termică pe gaz, calorifere. Curte împrejmuită, trotuare, alei de acces., livada, gradină. Se poate cumpăra cu credit bancar.

83000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Casă nouă, 3 camere si dependințe, curte 440 mp, pădure, Săbăreni Agentie - 0 comision - exclusivitate 60000 €
Casă nouă, 3 camere si dependințe, curte 440 mp, pădure, Săbăreni Sabareni, Sabareni , jud. Giurgiu

In Săbăreni, la 300 m de Pădurea Cereanca: casă 3 camere, baie, bucătărie, hol, cu suprafata utila de 70 mp + terasa 15 mp si pivnita 12mp. Structură beton armat si zidărie din cărămidă Porotherm cu grosimea de 24 cm. Casa se izolează cu polistiren de 10 cm cu densitatea EPS 80 iar podul cu vată minerală. Tâmplărie termopan Salamander cu geam tripan. Se vinde finisata complet. Gresia, faianta, parchetul, usile si obiectele sanitare pot fi alese de cumparator in limitele unui buget prestabilit. Incalzirea: centrală termică pe gaze in condensatie si calorifere. Optional, incalzire in pardoseala. Casa va fi conectată la toate utilitățile. Curte 440 mp împrejmuită. Se poate cumpara cu credit bancar

60000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Casă nouă, 3 camere, 2 băi, bucătărie, terasă, pivniță,... Agentie - 0 comision - exclusivitate 69000 €
Casă nouă, 3 camere, 2 băi, bucătărie, terasă, pivniță,... Sabareni, Sabareni , jud. Giurgiu

La 12 Km de Soseaua de Centură, prin DN7 Bucuresti-Târgoviste, în Săbăreni, aproape de pădure, într-o zonă rezidentială nouă. Casă parter + pod, în constructie, din cărămidă, izolată termic cu polistiren si vată minerală, acoperită cu tablă tip Lindab, ferestre termopan Salamander. Casa este alcatuită din living, bucătărie, 2 dormitoare, 2 băi, hol, terasă si pivnită si are suprafata construită de 117mp. Instalatie termică, centrală proprie pe gaze, în condensatie si calorifere. Optional încălzire in pardoseală. Se vinde finisată complet, la cheie si racordată la utilităti. Curte 441 mp cu front stradal de 20 m.

69000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vile P+1+pod, aproape de Pădurea Cereanca, Săbăreni Agentie - 0 comision - exclusivitate 86500 €
Vile P+1+pod, aproape de Pădurea Cereanca, Săbăreni Sabareni, Sabareni , jud. Giurgiu

La 350 m de Pădurea Cereanca, in Sabareni. Vile P+1+pod, alcatuite din living, dining, bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, dresing, holuri, casa scarii, balcon, terasa si pivnita. Se construiesc cu materiale de calitate, dupa un proiect frumos, de către oameni cu experienta. Carte tehnica, certificate de calitate, diriginte de santier. Fundatia are 60 cm latime si 110 adancime iar deasupra cotei zero are 65-70 cm cu o latime de 40 cm. Zidaria, din caramida de 30 cm si termosistem de 10 cm, cu EPS 80. Loturile au câte 440 mp, cu d = 21 m la stradă asfaltată, luminată, cu utilitati. Finisajele interioare vor fi alese de cumparatori, in limita unui buget prestabilit. Se poate vinde cu credit bancar. Pret 89.000 EUR, cu TVA 5%, inclusa. Comision 1,5%

86500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Casă nouă, 3 camere, 2 băi, bucătărie, terasă, pivniță,... Agentie - 0 comision - exclusivitate 72000 €
Casă nouă, 3 camere, 2 băi, bucătărie, terasă, pivniță,... Sabareni, Sabareni , jud. Giurgiu

La 12 Km de Soseaua de Centură, prin DN7 Bucuresti-Târgoviste, în Săbăreni, aproape de pădure, într-o zonă rezidentială nouă. Casă parter + pod, în constructie, din cărămidă, izolată termic cu polistiren si vată minerală, acoperită cu tablă tip Lindab, ferestre termopan Salamander. Casa este alcatuită din living, bucătărie, 2 dormitoare, 2 băi, hol, terasă si pivnită si are suprafata construită de 117mp. Instalatie termică, centrală proprie pe gaze, în condensatie si calorifere. Optional încălzire in pardoseală. Se vinde finisată complet, la cheie si racordată la utilităti. Curte 441 mp cu front stradal de 20 m.

72000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Casă nouă P+M, 4 camere, garaj, terasă, pivniță Agentie - 0 comision - exclusivitate 80000 €
Casă nouă P+M, 4 camere, garaj, terasă, pivniță Sabareni, Sabareni , jud. Giurgiu

La 11 km de Șoseaua de Centură, prin Chitila, pe DN7 București-Târgoviște, Pădurea Râioasa, în Săbăreni, într-o zona rezidențială nouă. Casă 2018, P+M+pod, alcatuită din 4 camere, bucătărie 2 băi, dresing, hol, casa scării ce însumează 125 mp utili + garaj 20 mp, pivniță cu acces din casă de 12 mp și 2 terase acoperite 18 mp. Structură din beton armat, zidărie din cărămidă Porotherm, izolată cu polistiren de 10 cm și vată minerală. Tâmplărie termopan Salamander, acoperită cu țiglă metalică Wetterbest. Instalație termică, calorifere și centrală proprie pe gaz in condensatie. Casa se vinde finisată complet: gresie, faianță, parchet, uși, zugrăveli. Este racordată la utilități și intabulată in Cartea Funciară.

80000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Casa cu 3 camere si 2 bai regim PARTER+M finisaje utilitati LA CHEIE Agentie - 0 comision 71900 €
Casa cu 3 camere si 2 bai regim PARTER+M finisaje utilitati LA CHEIE Sabareni, Sabareni , jud. Giurgiu

FARA COMISIOANE in Sabareni aproape de strada asfaltata, in zona de case noi, drum de servitute de 7m cu iluminat stradal, casa construita din caramida Poroterm cu 3 camere regim PARTER + Mansarda(posibilitate de Mansardare, deasupra este cu placa de beton), cu terasa amenajata si camera tehnica, foarte bine compartimentata, se preda finisata LA CHEIE(cu finisajele la alegerea clientului), bransata la gaze si curent, put cu hidrofor si fosa ecologica cu drenaj, curtea se preda amenajata cu alei betonate si gard cu porti de acces, merita vazuta, se accepta si credit ! Pentru mai multe detalii si vizionare, am rugamintea sa ne auzim la telefon. Puteti viziona mai multe modele de case !

71900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
FARA COMISIOANE PROIECT deosebit casa P+M cu terasa finisaje LA CHEIE Agentie - 0 comision 68900 €
FARA COMISIOANE PROIECT deosebit casa P+M cu terasa finisaje LA CHEIE Sabareni, Sabareni , jud. Giurgiu

FARA COMISIOANE in Sabareni, la 7-8 minute de Scoala, Primarie, Maxi-Taxi, magazine, PROIECT deosebit / casa regim P+M cu 2 dormitoare intre 14 si 16 mp, un Living generos, bucatarie de 12-13mp cu iesire pe terasa, hol mare, o baie mare cu fereastra pentru aierisire, toate camerele sunt inalte(aproximativ 2,70m), iar deasupra placa de beton si Mansarda generoasa unde se mai pot face 2 dormitoare si o baie pentru cine doreste + mult spatiu pentru depozitare. Casa se preda LA CHEIE(cu toate finisajele incluse in pret si la alegerea clientului), gresie, faianta, parchet, timplarie termopan cu 6 camere, centrala, obiecte sanitare, calorifere, usi de interior si exterior, se preda bransata la gaze, curent, put cu hidrofor si fosa ecologica cu drenaj, curte amenajata cu alei betonate, loc betonat pentru parcat masina, porti de acces, etc. Se accepta si credit ! CHIAR MERITA VAZUTA !!! Pentru mai multe detalii si vizionare, am rugamintea sa ne auzim la telefon.

68900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
FARA COMISIOANE casa cu 3-4-5 camere P+M + terasa  si camera tehnica Agentie - 0 comision 67900 €
FARA COMISIOANE casa cu 3-4-5 camere P+M + terasa si camera tehnica Sabareni, Sabareni , jud. Giurgiu

FARA COMISIOANE in Sabareni zona placuta si linistita, la 6-7 minute de centru/Primarie, Scoala, Gradinita, Magazine, statie Maxi-Taxi, in zona de case noi, cu acces rapid catre Bucuresti, Autostrada A1, Chitila, Baneasa, linia de Centura, Militari, casa construita din caramida Poroterm cu 4 camere regim Parter + M(la Mansarda, este un dormitor si se mai poate face unul si o baie), cu bucatarie si living cu iesire pe terasa si camera tehnica, 2 dormitoare si o baie, drum de servitute de 6 m cu iluminat stradal, se preda LA CHEIE(cu finisajele la alegerea clientului), bransata la gaze, curent, put cu hidrofor si fosa ecologica, curte amenajata cu alei betonate si gard cu porti de intrare, cu finalizare Mai-Iunie 2018, se accepta si credit, MERITA VAZUTA !!!" MAI MULTE POZE pe mail !!! Pentru mai multe detalii si vizionare, ne putem auzii la telefon !

67900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
FARA COMISIOANE in Sabareni casa cu 3-5 camere P+M utilitati finisaje LA CHEIE Agentie - 0 comision 65000 €
FARA COMISIOANE in Sabareni casa cu 3-5 camere P+M utilitati finisaje LA CHEIE Sabareni, Sabareni , jud. Giurgiu

FARA COMISIOANE in Sabareni zona placuta si linistita, la 4-5 minute de centru/Primarie, Scoala, Gradinita, Magazine, statie Maxi-Taxi, in zona de case noi, cu acces rapid catre Bucuresti, Autostrada A1, Chitila, Baneasa, linia de Centura, Militari, casa construita din caramida Poroterm cu 3 SAU 5 camere regim Parter + M(la Mansarda, este un dormitor si se mai poate face unul si o baie), cu bucatarie si living cu iesire pe terasa si camera tehnica, 2 dormitoare mari si o baie, drum de servitute de 6 m cu iluminat stradal, se preda LA CHEIE(cu finisajele la alegerea clientului), bransata la gaze, curent, put cu hidrofor si fosa ecologica, curte amenajata cu alei betonate si gard cu porti de intrare, cu finalizare Mai 2018, se accepta si credit, MERITA VAZUTA !

65000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(