Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa 2 camere Gorj, Alimpesti - 22000 EURO Proprietar 22000 €
Vanzare casa 2 camere Gorj, Alimpesti - 22000 EURO Alimpesti, Alimpesti , jud. Gorj

Vand casa comuna Alimpesti compusa din 2 camere, o bucatarie,baie, hol. Casa se vinde mobilata exact ca in poze. In casa este apa trasa baie si bucatarie. Boiler curent! Casa are 72 mp casa. 1 anexa 18 mp 1 anexa 8 mp Teren intravilan curte 280 mp Teren intravilan arabil 775 mp Casa are cadastru recent facut! Pentru mai multe poze cu casa si anexele..va rog sa contactati numarul de telefon!

22000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa Gorj, Alimpesti - 14500 EURO Proprietar 14500 €
Vanzare casa Gorj, Alimpesti - 14500 EURO Alimpesti, Alimpesti , jud. Gorj

Casa dispune de curent electric si racordare la apa. Trece iazul prin gradina casei, este locul perfect pentru un helesteu. Prin capatul vestic trece raul Oltet. Este la strada principala, langa scoala, langa fosta brutarie. Este livada de pomi fructiferi in spatele casei. Pret fix.

14500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 6 camere Gorj, Alimpesti - 25500 EURO Proprietar 25500 €
Vanzare casa 6 camere Gorj, Alimpesti - 25500 EURO Alimpesti, Alimpesti , jud. Gorj

Vamd casa de locuit situata in Comuna Alimpesti judetul Gorj, renovata dotata cu 6 camere dintre care 5 sant renovate un living mare peste 25m patrati doua holuri doua sobe aproape noi de teracota functionabile ,acoperita cu tigla jimbolia fara infiltratii de apa pe tavan,utilitati,bazin de apa prin cadere si fantana in curte ambele functionale partida de curent totul platit la zi,instalatie curent refacuta functionala,magazii de lemne,cotete de pasari zidite,livada de meri fructiferi si vie si nuci,via pe pat de metal pe rod,deschidere la drumul judetean 675c pe 35 m patrati, suprafata de teren intravilan 2350m patrati.Detalii la telefon ,sant proprietar si detin cadastru.Proprietatea este ingradita pe toate partile,in fata cu gard de beton iar pe laterale si spate cu plasa de sarma cu stilpi fier si bordura de beton.Suprafata terenului intravilan aferent este de 2350metrii patrati.Proprietatea se afla la 8-10 km de zonele turistice Polovragi,Baia de Fier ,Novaci,Ranca.Reducere de Pasti 500 Euro.Multumesc!!!Detalii si imagini in particular.Mentionez ca in zona se afla trei exploatari miniere Alunu,Berbesti si Seciuri care sant active ,pentru locuri de munca.

25500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Gorj, Alimpesti - 5000 EURO Proprietar 5000 €
Vanzare casa 3 camere Gorj, Alimpesti - 5000 EURO Alimpesti, Alimpesti , jud. Gorj

Casa de vanzare sat Alimpesti, judetul Gorj Constructie din anul 1978 cu o suprafata utila de 65 mp, compusa din 3 camere si o camara de depozitare. Camera utilizata anterior ca si dormitor dispune de o soba a carei prima utilizare a fost la sfarsitul anului 2016. Casa este conectata la reteaua de electricitate. Accesul la reteaua de apa se face prin intermediul unui robinet exterior situat in curtea locuintei. Suprafata totala a locuintei + gradina si anexa este de 563 mp. Cadastrul este facut, toate actele sunt in regula, iar taxele sunt platite la zi. Pretul este negociabil. Pentru mai multe detalii puteti suna la nr de telefon: 745 - arata telefon -

5000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 5 camere Gorj, Alimpesti - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare casa 5 camere Gorj, Alimpesti - 25000 EURO Alimpesti, Alimpesti , jud. Gorj

Casa cu posibilitate deschidere afacere Vand casa in Comuna Alimpesti, sat Nistoresti(petecei) cu posibilitate deschidere afacere- vad bun(timp de 15 ani jumatate din casa a fost magazin) la drum judetean asfaltat, dispune de utilitati apa curenta, energie electrica, cablu.Sunt 2 case pe curte, o casa noua din 2008 finalizata 80% si inca o casa veche(casa in care a fost magazinul)+ bucatarie de vara+ toaleta+patul+ fantana+ 5600metri patrati intravilan, raul Oltet trece prin spatele gradinii(exista posibilitate pentru irigatie la gradina ).Dispune si de o plantatie de pomi fructiferi(15 nuci, meri , peri,), 1 pat de vie + o suprafata de arini si salcami.Toata proprietatea este intabulata.Pretul este de 25000 de euro negociabil.

25000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.