Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii Gorj, Barsesti  - 10500 EURO Proprietar 10500 €
Vanzare terenuri constructii Gorj, Barsesti - 10500 EURO Barsesti, Barsesti , jud. Gorj

Proprietar vand teren intravilan intre case cu deschidere 14m la drum asfaltat, trotuar. Toate utilitatile la strada gaz curent apa. Mai multe detalii la telefon. Ideal teren pentru casa. Pentru cei interesati avem si o vie de 450mp in zona.

10500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Gorj, Barsesti  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Gorj, Barsesti - 0 EURO Barsesti, Barsesti , jud. Gorj

Vand 12 parcele de casa in capatu' strazii Aleea Mehedinti, tg-jiu

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Gorj, Barsesti  - 50000 EURO Proprietar 50000 €
Vanzare casa 3 camere Gorj, Barsesti - 50000 EURO Barsesti, Barsesti , jud. Gorj

Casa 3 camere, baie, bucatarie, hol, beci, garaj exterior, camera cazan incalzire centrala, centrala pe lemne, gard metalic si porti intrare forjate. Apa curenta stradal si apa hidrofor propriu. Canalizare cu fosa septica. Gaze la poarta de acces. Racordata la energie electrica, Tv-orange si Rds. Tocarie termopan exterior si tocarie lemn usi interioare. Living deschis in hol, gresie si faianta bucatarie +baie+hol. Parchet melaminat camere. Scari acces gresie. Usa metalica intrare. Teren-690 mp cu constructie. An constructie -2008. Libera la vanzare. Acoperis tigla, material de constructie Bca, renovare noua. Nu este grevata la fisc sau ipoteca. Se vinde integral sau se accepta schimb cu apartament de 2 sau 3 camere+ diferenta, la Brasov 0723881668 Casa este situata in comuna Mihaiesti, sat Barsesti, jud.Valcea(10 km de centru Rm.Valcea ) in punctul ,, La Iordan,, (de la Plute catre Horezu la soseaua principala). Pret negociabil., numar etaj: 1, numar camere: 3, numar loc de parcare: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 100, suprafata totala: 600, suprafata construita: 200, anul constructiei: 2009, Accept schimburi

50000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.