Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii  8862 mp Gorj, Botorogi  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 8862 mp Gorj, Botorogi - 0 EURO Botorogi, Botorogi , jud. Gorj

Vand teren situat in satul Botorogi, Com.Danesti, Jud.Gorj, Aleea spre Padurea Margaritarului in suprafata de 4300 mp.( jumatatea de vest a terenului din schita ) Latimea la sud a terenului ce se vinde este de cca. 23 m,iar la nord de cca.26 m Terenul are cadastul facut dar nu este dezmembrat in parcele egale,dezmembrarea va fi facuta de catre proprietar cand v-a exista un cumparator cert pentru partea de vest. Utilitati: -situat la cca.2 km de limita Mun.TgJiu(intrarea in satul Botorogi) -asfalt -apa curenta la strada -curent electric la strada -cablu TV si internet la strada -transport in comun(cu statie la max.200 m) Pret 5 E/ mp Relatii la telefon: 761 - arata telefon -

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  5900 mp Gorj, Botorogi  - 11000 EURO Proprietar 11000 €
Vanzare terenuri constructii 5900 mp Gorj, Botorogi - 11000 EURO Botorogi, Botorogi , jud. Gorj

Vand teren intravilan la 5 km de Targu-Jiu Vând teren în satul Botorogi, comuna Dănești, la 5 km de Târgu-Jiu. Terenul are o suprafață de 5.900 metri pătrați, deschidere la strada de 17 m si posibilitate de racordare la gaze,curent ,apa etc. Detin toate actele necesare vânzării.

11000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.