Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri agricol  15.9 ha Gorj, Ciuperceni  - 10000 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 10000 €
Vanzare terenuri agricol 15.9 ha Gorj, Ciuperceni - 10000 EURO Ciuperceni, Ciuperceni , jud. Gorj

Proprietatea este localizata in Comuna Ciuperceni, jud Gorj. Este situata intre Tg. Jiu si Motru, la cca 26 km de Tg. Jiu. Este formata din teren imobiliar si agricol. Parte din proprietati, sunt langa Biserica de Lemn, "Cuvioasa Paraschiva", declarata monument istoric. Sunt incluse: - teren intravilan locuibil, cu posibilitati agricole, cu doua case, care insa trebuie restructurate, 5228 mp; - teren intravilan agricol cu grajdi pentru animale cu acces la matca Pesteana, 2490 mp; - teren extravilan, pasune si teren arabil, cu acces la matca Pesteana, 3157 mp; - teren extravilan cu pasune, foarte productiv pentru cosit si fan, 3083 mp; - terenuri extravilane arabile, 1920 mp. In functie de oferta, exista posibilitatea de negociere a unei parcele de padure. Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati prin email sau prin telefon la 727 - arata telefon - sau la 723 - arata telefon - .

10000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(