Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa 6 camere Gorj, Stanesti - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare casa 6 camere Gorj, Stanesti - 45000 EURO Stanesti, Stanesti , jud. Gorj

Daca vrei sa-ti schimbi viata, aici gasesti un loc in care te vei simti linistit si ACASA. Tel- 004. 723 - arata telefon - , 004. 722 - arata telefon - Casa nobila de tip conac- situata in nordul judetului Gorj, la poalele muntilor Valcanului, intr-un foarte atragator si pitoresc cadru natural. Complexul are fapt 3 constructii din piatra si caramida, acoperite cu tigla, 6 camere , 4 bai , fiecare camera cu acces individual la baie, crama transformata in bucatarie 27 mp . Suprafata utila pentru cele 3 case este de 140 mp. Pereti cu grosime de aproape 1 m, incaperile sunt calduroase iarna si racoroase vara.Se vinde complet mobilat. Confort interior : apa - dubla alimentare retea publica+hidrofor propriu, centrala termica pe gaze, calorifere in toate camerele, canalizare, curent electric, telefon , cablu TV, internet. Tot ce inseamna tocarie: pridvor, ferestre, usi din lemn de stejar. Mansarda inalta poate fi usor amenajata daca doriti mai multe camere. Teren 1912 mp ; leagan, cascada, fantana cu ciutura, gratar din piatra, fantana de curte, mese in curte din lemn,banci, foisor. Curtea are livada cu vegetatie matura bine intretinuta. O zona linistita la poalele Parangului langa raul Susita in mijlocul unui sat locuit de oameni harnici si primitori Sosea pana la poarta. Satul se afla la 14 km de Targu Jiu in 19 min ajungi la orice supermarket in oras. Din fericire toate alimentele necesare : carne, lapte, branza, oua, legume, fructe, verdeata , gasiti oricand proaspete in sat . Aici simti si intelegi ca viata poate fi traita si altfel, ca timpul se poate scurge lin si frumos. Vila Victoria -sat Curpen, comuna Stanesti, jud Gorj. Tel- 004. 723 - arata telefon - , 004. 722 - arata telefon - Pret 45.000 Euro

45000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Gorj, Stanesti - 36000 EURO Proprietar 36000 €
Vanzare casa 3 camere Gorj, Stanesti - 36000 EURO Stanesti, Stanesti , jud. Gorj

Vand casa in Comuna Stanesti sat Balani foarte aproape de oras 10 km.Are curte gradina livada .Proprietatea are deschidere atat in jos cat si in sus .Baie bucatarie cotete,grajduri.O zona linistita cu multa verdeata si aer curat.Mai multe detalii la telefon.

36000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 2500 mp Gorj, Stanesti - 3 EURO Proprietar 3 €
Vanzare terenuri constructii 2500 mp Gorj, Stanesti - 3 EURO Stanesti, Stanesti , jud. Gorj

Terenul este situat in intravilanul satului Stanesti, jud. Gorj, la o distanta de 15 minute cu auto de centrul orasului Targu Jiu. Accesul se face direct din strada principala, la care terenul are front pe o lungime de 7 m si adancime de cca. 280m. Exista posibilitatea racordarii la toate utilitatile (apa, gaze, energie electrica, cablu, internet). In prezent, terenul este ocupat de o cultura de vita-de-vie.

3 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere spatii comercial Gorj, Stanesti - 0 EURO lunar Proprietar
Inchiriere spatii comercial Gorj, Stanesti - 0 EURO lunar Stanesti, Stanesti , jud. Gorj

proprietar inchiriez spatiu comercial are o suprafata de 35mp este intr-o zona cu vad bun in prezent functioneaza ca magazin mixt tel:0768598879

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Gorj, Stanesti - 60000 EURO Proprietar 60000 €
Vanzare casa 4 camere Gorj, Stanesti - 60000 EURO Stanesti, Stanesti , jud. Gorj

Vand casa + teren si dependinta + vie. posed toate actele necesare Pret negociabil

60000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Gorj, Stanesti - 14690 EURO Proprietar 14690 €
Vanzare terenuri constructii Gorj, Stanesti - 14690 EURO Stanesti, Stanesti , jud. Gorj

Vand teren de casa intravilan , cu suprafata de 3593 ,Latime - 15 m , lungime-240 m, cu vie (750 busteni), trasa apa retea , fantana , posibilitate recordat gaze , curent, cablu , interrnet, drum asfatat, 15 km de la Tg Jiu ,CADASTRU, PROPRIETAR, mai multe informatii la telefon , pret neg la fatalocului , telefon 767 - arata telefon -

14690 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere terenuri constructii Gorj, Stanesti - 0 EURO lunar Proprietar
Inchiriere terenuri constructii Gorj, Stanesti - 0 EURO lunar Stanesti, Stanesti , jud. Gorj

Terenul se afla in Stanesti Gorj, Linia mica, cu toate utilitatile. Pret: 3,5 euro m2

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 2700 mp Gorj, Stanesti - 30000 EURO Proprietar 30000 €
Vanzare terenuri constructii 2700 mp Gorj, Stanesti - 30000 EURO Stanesti, Stanesti , jud. Gorj

Teren Teren situat in comuna Stanesti, linie secundara, posibilitate recorare la canalizare, apa. Esti situat la strada asfaltata.

30000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.