Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Harghita, Barzava  - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare casa 2 camere Harghita, Barzava - 45000 EURO Barzava, Barzava , jud. Harghita

De vinzare in satul Barzava ,10 km distanta de Miercurea Ciuc, casa de locuit cu curte de 1115 m2 intr-o zona linistita. . Este construit din lemn ,complet renovata (tencuiala ,electricitate ,acoperis, geamuri si usi termopane etc) .Poarta de acces din drum asfalatat. Are canalizare, apa curenta (Har-viz). Conducta de gaz in fata porti. Sunt montate camere de supraveghere. In casa camera spatioasa, bucatarie-living si baie. Se vinde si mobilat. Caldura se face cu soba de teracota , semineu si panou electric. In partea de sud a casei este terasa mare, luminoasa. In curte: pivnita,pomii fructiferi,plante decorative, fintina cu hidrofor si o sura 12x7m construita din lemn . Relati la telefon: 748 - arata telefon - .Fara mesaje.

45000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Harghita, Barzava  - 23550 EURO Proprietar 23550 €
Vanzare casa 2 camere Harghita, Barzava - 23550 EURO Barzava, Barzava , jud. Harghita

Vand casa de lemn si pamant in Barzava. Aproape de Miercurea-Ciuc, 8km. Casa are: - 2 camere mari, - bucatarie mare, - camara cu intrare din bucatarie, - pod, - cuptor cu lemne, - veranda inchisa. -etc Gaz in casa!!! Apa si canalizare in fata portii!!! Casa fara igrasie! Se alfa intro stare buna, locuibila. Anexe: -sura -grajd -sopron pentru lemne -etc. Curte cu gradina, total suprafata teren 14 ari. Intabulat, masuraturi topografice recente. Acte la zi. Mai multe informatii la telefon.

23550 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.