Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  apartament  cu 2 camere Harghita, Delnita  - 0 EURO Proprietar
Vanzare apartament cu 2 camere Harghita, Delnita - 0 EURO Delnita, Delnita , jud. Harghita

Imobil situat in localitatea Delnita,la 4 km de Miercurea-Ciuc. 80mp, caramida/lemn, acoperis nou tabla Bilka. Necesita lucrari de amenajare interioara,inclusiv introducere apa,canal,gaz . Teren 700 mp, bransamente gaz,curent electric,apa,canalizare pe teren. Schimb cu apartament 2 camere, centrala termica proprie, sau garsoniera plus diferenta ,situate in Miercurea-Ciuc.

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  1800 mp Harghita, Delnita  - 18000 EURO Proprietar 18000 €
Vanzare terenuri constructii 1800 mp Harghita, Delnita - 18000 EURO Delnita, Delnita , jud. Harghita

De vanzare teren intravilan, zona pentru constructii case, in localitatea Delnita (4 km de Miercurea Ciuc) Suprafata 1800 mp (1000+800) Apa curenta pe teren, celelalte utilitati (gaz metan, canalizare, curent electric) in apropiere. Distanta de 35 m de DN Panorama deosebita, vedere spre oras, muntele Harghita si Sumuleu. 27 eur/mp

18000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.