Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare terenuri constructii Hunedoara, Banita - 10000 EURO Proprietar 10000 €
Vanzare terenuri constructii Hunedoara, Banita - 10000 EURO Banita, Banita , jud. Hunedoara

Vand teren in intravilanul comunei Banita , jud.Hunedoara situat la DN 66 , in suprafata de 1950 mp pretabil pentru constructii.

10000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Hunedoara, Banita Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Hunedoara, Banita Banita, Banita , jud. Hunedoara

Inchiriez casuta de vacanta alcatuita din 4 camere (2 dormitoare cu pat matrimonial, o camera cu 4 paturi suprapuse si un living),baie,bucatarie complet echipate,curte interioara de 1000mp imprejmuita cu gard,balansoar,gratar,masa de tenis,cablu tv satelit,situata in localitatea Banita (aprox 10 km de Petrosani,20kmde statiunea Parang si 30km de statiunea Straja),intr-o zona deosebit de frumoasa si linistita pentru petrecerea timpului liber/relaxare cu familia.Capacitate 10 persoane,pret 300 lei/noapte Detalii DOAR la telefon 727 - arata telefon -

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 70 ha Hunedoara, Banita - 0 EURO Proprietar

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Hunedoara, Banita - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Hunedoara, Banita - 0 EURO Banita, Banita , jud. Hunedoara

Vand teren in comuna Banita (12km de Petrosani),pozitie si panorama superba ,sunt disponibile 3 parcele,5574 mp ,1926 mp si 1351mp ,teren plat cu deschidere la drumul comunal asfaltat , Toate parcelele au foarte multi pomi fructiferi (meri,peri,pruni,nuci). As prefera vanzarea intregii suprafete dar pentru un pret corect vand si pe bucati .Mai mentionez ca parcela de 1351mp in realitate este mai mare cu 1000 mp dar sa gresit suprafata in dosarul de expertiza ,ar fi nevoie de o rectificare a suprafetei prin instanta ,nu este foarte complicat . Pozitia terenului permite dezvolatrea unui proiect de pensiune ,casa de vacanta sau microferma in functie de dorinte si posibilitati . Pe marginea proprietatii trece un parau cu apa de munte ce permite dezvoltarea unei pastravarii . Drumul de acces de la drumul european este asfaltat. Casa necesita renovare totala fiind nelocuita de foarte multi ani ,sau poate fi baza unui proiect de extindere dupa preferinte si posibilitati. Toate actele necesare transferului de proprietate si intabulare sunt disponibile si in regula. Schimb cu casa in Petrosani ,exclus colonie.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 1000 mp Hunedoara, Banita - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 1000 mp Hunedoara, Banita - 0 EURO Banita, Banita , jud. Hunedoara

vand teren intravilan 1000mp in loc.Banita jud.Hunedoara,acces usor de la DN66,drum asfaltat,pozitie excelenta

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.