Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare terenuri constructii 3480 mp Hunedoara, Brazi - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 3480 mp Hunedoara, Brazi - 0 EURO Brazi, Brazi , jud. Hunedoara

Vand teren In zona de munte La poalele munților Retezat cu deschidere la Raul Mare Retezat. La drum are o deschidere de 24 de m.Terenul se afla intre localitățile Brazi si Rau de Mori in județul HUNEDOARA la o distanță de 9km de stațiunea Râușor, la 4 km de Ulpia Traiana Sarmizegetusa la 2 km de barajul Ostrov și la 20 km de barajul Gura Apei. Suprafața totala a terenului este de 3480 mp. Front stradal: 24 , Suprafata terenului: 3480,0 m2,

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol 3480 mp Hunedoara, Brazi - 11000 EURO Proprietar 11000 €
Vanzare terenuri agricol 3480 mp Hunedoara, Brazi - 11000 EURO Brazi, Brazi , jud. Hunedoara

Preț fix.Vand teren extravilan pe valea Raului Mare Retezat intre localitatile Brazi si Rau de Mori. Terenul are o deschidere de 24 de m la Drum ai 21 de m la rau. Terenul se afla la 9 km de statiunea Rausor si 20!km de barajul Gura Apei. Și la 4 km de Ulpia Traiana Sarmizegetusa, suprafata totala: 3480 mp. Terenul are deschidere la Raul Mare Retezat Amenajare strazi: Asfaltate , Alte caracteristici: Acces auto , Suprafata terenului: 3480,0 m2,

11000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Hunedoara, Brazi - 118000 EURO Proprietar 118000 €
Vanzare terenuri constructii Hunedoara, Brazi - 118000 EURO Brazi, Brazi , jud. Hunedoara

Vand teren intabulat direct intravilan cu carte funciara, un singur proprietar! Ideal pentru hotel-pensiune, inclusiv pentru SPA natural (debitul permanent de apa si configuratia particulara a terenului permite amenajari multiple). Acest teren are toate facilitatile necesare inclusiv curent electric, drum acces auto practicabil si iarna, Cele doua parcele cu suprafete distincte de: 3300 mp, 2820 mp sunt situate pe Valea Jurii, afluent principal al Riului Mare, ambele parcele ale terenului au practic raul propriu, cu debit permanent de apa, astfel nu e necesara forarea pentru acces la apa curenta si costuri suplimentare de amenajare. Terenurile au drum de acces auto distinct, portiuni impadurite, platouri unde se poate construi direct fara a se necesita nivelarea, etc. peisajul este superb. In prezent acesta este singurul teren intravilan amplasat pe Valea Raului Mare cu facilitati complexe si debit natural de apa permanenta, cu alte cuvinte, veti intra in posesia unei bucati de munte cu rau si padure cu tot. Terenul se preteaza foarte bine pentru un proiect european, suprafetele intravilane inscrise LEGAL si corect in CF permit incadrarea in conditiile impuse in Romania pentru accesarea de fonduri europene! Zona are un potential turistic ridicat: in apropiere se afla rezervatia paleontologica unica in Europa (Parcul Dinozaurilor), vechile vestigii ale civilizatiei geto-dace. De asemenea, exista posibilitatea organizarii de partide de vanatoare la capra neagra, urs, cerb carpatin sau antrenament tactic. In timpul iernii se poate practica schiul pe Valea Rausorului. Accesul la ambele terenuri se poate face cu autoturismul calea de comunicatie Dn 68 ( intersectia din apropierea localitatii Carnesti) si apoi pe Dj 685, sau pe Dn 66 ( din localitatea Santamarie Orlea ) si apoi Dj 686. Reper principal - localitatea Brazi.

118000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Hunedoara, Brazi - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare casa 3 camere Hunedoara, Brazi - 25000 EURO Brazi, Brazi , jud. Hunedoara

Casa de vânzare Vand casa in zona de munte cu fântână grajd cu suprafata de 5 ari cu acte în regulă casa se află lângă pensiunea dani retezat la sosea mai multe detalii la tel

25000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 6000 mp Hunedoara, Brazi - 108000 EURO Proprietar 108000 €
Vanzare terenuri constructii 6000 mp Hunedoara, Brazi - 108000 EURO Brazi, Brazi , jud. Hunedoara

Teren Intravilan Retezat Ideal Hotel Resort Pensiune Vând teren intabulat direct intravilan cu carte funciara, un singur proprietar! Ideal pentru hotel-pensiune, inclusiv pentru SPA natural (debitul permanent de apă și configurația particulară a terenului permite amenajări multiple). Acest teren are toate facilitățile necesare inclusiv curent electric, drum acces auto practicabil și iarna, Cele două parcele cu suprafețe distincte de: 3300 mp, 2820 mp sunt situate pe Valea Jurii, afluent principal al Riului Mare, ambele parcele ale terenului au practic râul propriu, cu debit permanent de apa, astfel nu e necesară forarea pentru acces la apă curentă si costuri suplimentare de amenajare. Terenurile au drum de acces auto distinct, porțiuni împădurite, platouri unde se poate construi direct fără a se necesita nivelarea, etc. peisajul este superb. În prezent acesta este singurul teren intravilan amplasat pe Valea Râului Mare cu facilități complexe și debit natural de apă permanentă, cu alte cuvinte, veți intra în posesia unei bucăți de munte cu râu și pădure cu tot. Terenul se preteaza foarte bine pentru un proiect european, suprafetele intravilane înscrise LEGAL și corect în CF permit încadrarea în conditiile impuse în România pentru accesarea de fonduri europene! Zona are un potenţial turistic ridicat: în apropiere se află rezervaţia paleontologică unică în Europa (Parcul Dinozaurilor), vechile vestigii ale civilizaţiei geto-dace. De asemenea, există posibilitatea organizării de partide de vânătoare la capră neagră, urs, cerb carpatin sau antrenament tactic. În timpul iernii se poate practica schiul pe Valea Râuşorului. Accesul la ambele terenuri se poate face cu autoturismul calea de comunicație Dn 68 ( intersectia din apropierea localitatii Carnesti) si apoi pe Dj 685, sau pe Dn 66 ( din localitatea Santamarie Orlea ) si apoi Dj 686. Reper principal - localitatea Brazi.

108000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.