Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Inchiriere  garsoniera Hunedoara, Bucuresci  - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere garsoniera Hunedoara, Bucuresci - 300 EURO lunar Bucuresci, Bucuresci , jud. Hunedoara

Inchiriez garsoniera complet mobilata si utilata, situata la etajul 8 din 10 in zona Piata Sudului, la 5 minute de mers pe jos de mall Sun Plaza si de metrou Piata Sudului, sector 4 . Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati. Merita vizionata!

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  4800 mp Hunedoara, Bucuresci  - 4000 EURO Proprietar 4000 €
Vanzare terenuri constructii 4800 mp Hunedoara, Bucuresci - 4000 EURO Bucuresci, Bucuresci , jud. Hunedoara

Vand teren in extravilanul comunei Bucuresci la limita intravilanului, linga sediul vechi al primariei. Impreuna cu terenul se vinde si 0.3 ha de padure. , suprafata totala: 4800 Suprafata terenului: 4800,0 m2,

4000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Hunedoara, Bucuresci  - 35000 EURO Proprietar 35000 €
Vanzare casa 2 camere Hunedoara, Bucuresci - 35000 EURO Bucuresci, Bucuresci , jud. Hunedoara

vand/schimb casa loc curechiu ,com bucuresci jud hunedoara(15km de Brad) in zona deosebita,curte de 2,8 ha an constructie 1970 din caramida,sufragerie ,2 dormitoare holul de la intrare bucatarie si baie utilata cu cazan pe lemne si boiler electric pentru perioada de vara,pivnita mare si fara infiltratii de apa,,sosea asfaltata pina in curte ,curs de apa din care se poate face luciu de apa(pescrie)trece prin gradina casei,sura cu 2 grajduri si loc depozitare intre grajduri a cazilor,separat linga sura este finar acoprit cu tigla,schimb cu ap in buc,cluj tm sau deva.are si bucatarie de vara de 3pe3 si camara de 3pe 3

35000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.