Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa 5 camere Hunedoara, Burjuc - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare casa 5 camere Hunedoara, Burjuc - 45000 EURO Burjuc, Burjuc , jud. Hunedoara

Casa este constructie noua, are 5 dormitoare functionale, 2 bai, bucatarie si un living mare si spatios cu semineu si inca 2 incaperi pentru depozitare. Casa poate ramane complet mobilata la alegere. Exista sobe de teracota in aproape toate camerele, cu posibilitatea de a face si centrala pe lemne daca se doreste. Apa exista curenta de la o fantana din curte. In curte mai exista o casa tot constructie noua, cu 2 camere si o baie la etaj si cu spatiu de bucatarie la parter si beci, daca se doreste si aceea atunci putem discuta in privat pretul si pentru aceea si va trimit si poze exacte. Daca nu se doreste atunci se poate imparti spatiul din jurul casei cum se doreste. Exista o gradina mare in spate, dar nu stiu exact dimensiunea. Cel mai bine se poate vedea la data locului exact.

45000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Hunedoara, Burjuc - 14300 EURO Proprietar 14300 €
Vanzare casa 2 camere Hunedoara, Burjuc - 14300 EURO Burjuc, Burjuc , jud. Hunedoara

Vand casa in localitatea GLODGHILESTI ,Nr 36, Comuna BURJUC ,JUD. HUNEDOARA .Compusa din 2 camere de 4m pe 4m, hol mare de 8m,camara,bucatarie , toate renovate in proportie de 90 la suta .Suprafata totala 1200m ,plus teren arabil,fanete.Mai multe detalii la telefon intre orele 9 si 21.

14300 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Hunedoara, Burjuc - 19 EURO Proprietar 19 €
Vanzare casa 4 camere Hunedoara, Burjuc - 19 EURO Burjuc, Burjuc , jud. Hunedoara

Vand casa Casa anexe garaj apa curenta mobilata utilata 1ha gradina. , Incalzire: Lemn, Stadiul constructiei: Finalizat, numar camere: 4, suprafata utila: 10100, suprafata totala: 10100, suprafata construita: 150

19 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 6 camere Hunedoara, Burjuc - 60000 EURO Proprietar 60000 €
Vanzare casa 6 camere Hunedoara, Burjuc - 60000 EURO Burjuc, Burjuc , jud. Hunedoara

Vand casa 6 camere, un mare living, 2 bai Casa este construcţie noua, are 5 dormitoare funcţionale, 2 bai, bucătărie şi un living mare şi spaţios cu şemineu şi încă 2 încăperi pentru depozitare. Casa poate rămâne complet mobilata la alegere. Exista sobe de teracota în aproape toate camerele, cu posibilitatea de a face si centrala pe lemne dacă se doreşte. Apa exista curenta de la o fantana din curte.În curte mai exista o casa tot construcţie noua, cu 2 camere şi o baie la etaj şi cu spaţiu de bucătărie la parter şi beci, dacă se doreşte şi aceea atunci putem discuta în privat preţul şi pentru aceea şi va trimit şi poze exacte. Dacă nu se doreşte ...Citeşte mai multatunci se poate împărţi spaţiul din jurul casei cum se doreşte. Exista o gradina mare în spate, dar nu ştiu exact dimensiunea. Cel mai bine se poate vedea la data locului exact.

60000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.