Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii Hunedoara, Campuri-Surduc  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Hunedoara, Campuri-Surduc - 0 EURO Campuri-Surduc, Campuri-Surduc , jud. Hunedoara

Vand teren intravilan cu Acte la zi in localitatea Campuri -Surduc langa E 68(DN 7) Utilitati : Apa potabila trasa, sursa electrica aproape ,acces din doua parti. Suprafata 700 m patrati Pret 10 euro patrat,Negociabil! Pentru mai multe informatii sunati la nr de telefon: 723 - arata telefon -

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Hunedoara, Campuri-Surduc  - 9000 EURO Proprietar 9000 €
Vanzare casa 2 camere Hunedoara, Campuri-Surduc - 9000 EURO Campuri-Surduc, Campuri-Surduc , jud. Hunedoara

casa caramida ,cu certificat energetic tip c ,facut la zi ,instalatie electrica pe cupru ,prize,intrerupatoare ,noi,tras si curent trifazic pt, un eventual utilaj ,apa curenta plus fantana,parchet ,termopane,baie,usi de lemn de brad,posibilitate mansardare.curte : 600 mp.situata pe valea muresului ,intre ilia si zam ,zona ideala pentru pescari.

9000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.