Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Hunedoara, Cigmau  - 44000 EURO Proprietar 44000 €
Vanzare casa 2 camere Hunedoara, Cigmau - 44000 EURO Cigmau, Cigmau , jud. Hunedoara

Vand teren 24.400 mp, lot compact cu casa de locuit in loc.Cigmau,la numai 1,8 euro/mp aici fiind incluse si constructiile in apropiere de Geoagiu-Bai, din care 1.800 mp este intravilan, casa in suprafata de 64 mp cu 2 camere, hol,bucatarie, baie, beci,anexe si bucatarie de vara in suprafata de 225 mp, curent, apa,acces auto ideal pentru ferme, livezi, s.a.,acte la zi, bonus pentru cine cumpara inca 3,5 ha teren; (arabil si fanete 23.154 mp), (livezi 9.690 mp), (padure 1440 mp)

44000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Hunedoara, Cigmau  - 18000 EURO Proprietar 18000 €
Vanzare casa 2 camere Hunedoara, Cigmau - 18000 EURO Cigmau, Cigmau , jud. Hunedoara

Vand casa 2 camere plus bucatarie hol lung. Bucataria , holul si camara au pus gresie iar casa geamuri termopan. In stare foarte buna. NU ARE APA TRASA SI NICI CANALIZARE. Este Ingrijita.are camara care poate fi transformata in baie si beci. Poate fi locuita imediat.Are gradina foarte mare, la fel si curtea. Zona foarte buna. Este situata la 10 minute de sanatoriul din geoagiu si la 20 de minute de statiunea Geoagiu-Bai. Vine insotita de teren arabil de un hectar si de livada cu pomi. Pentru mai multe detali sunati la telefon.

18000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.