Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii  150 ha Hunedoara, Magureni  - 300000 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 300000 €
Vanzare terenuri constructii 150 ha Hunedoara, Magureni - 300000 EURO Magureni, Magureni , jud. Hunedoara

Satul Magureni (15 hectare) in apropiere de Vf. Godeanu (1656m) si de vechea asezare dacica Sarmisegetusa Regia. Zona este cunoscuta ca si raiul cautatorilor de aur pentru ca aici se gaseste aur atat in stare naturala cat si sub forma de obiecte (artifacte). Se gaseste la aprox 12 km de Sarmizegetusa Regia cu monumente istorice, de arhitectura si de arta, cetate a regilor daci.Terenul este format din fanat si pasune (impadurita), 17% intravilan si 83% extravilan are plan topografic la zi si este ideal pentru investitie pe termen lung sau parcelare. lat 45*40"3' N long 23*19"0' E Magureni Village (15 hectares) near the Godeanu Peak (1656m) and the old Dacian settlement Sarmisegetusa Regia. The area is known as the golden seeker for gold, because here gold is found both in the natural state and in the form of objects (artifacts). Is a village in the wild of the Sureanu Mountains, just below of the sacred Godeanu peak-alt 1650m, surrounded by forests. It is located about 12 km from Sarmizegetusa Regia with historical monuments, architecture and art, the citadel of the Dacian kings. The land is made of pastures and hayland partially afforested, 17% urban and 83% extravilan has a topographical plan and is ideal for long-term investment or to be parcel out. lat 45*40"3' N long 23*19"0' E

300000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(