Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Hunedoara, Nadastia de Sus  - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare casa 3 camere Hunedoara, Nadastia de Sus - 65000 EURO Nadastia de Sus, Nadastia de Sus , jud. Hunedoara

Vand casa in Nadastia de Sus situata la 6 km de Hunedoara . Casa este compusa din 3 camere , bucatarie , baie , hol mare , camara , 2 garaje , terasa din lemn 40 m(patrati) , anexe si gradina 1000 m (patrati) . Facilitati : centrala termica pe cupru + boiler , alimentare cu apa la retea urbana , telefonie fixa , internet si acces pe 2 rute la orasele Calan si Hunedoara . Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon : 0765869331

65000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Hunedoara, Nadastia de Sus  - 29500 EURO Proprietar 29500 €
Vanzare casa 3 camere Hunedoara, Nadastia de Sus - 29500 EURO Nadastia de Sus, Nadastia de Sus , jud. Hunedoara

Casa are 2 corpuri de cladire(primul cu 3 camere ,hol foarte mare si 2 beciuri dedesupt iar al 2-lea cu 3 camere,baie si bucatarie), anexe gospodaresti(grajd,sura si garaj) ,apa curenta si fantana in curte. Cele 2 cladiri pot fi locuite separat daca se face inca o intrare pe laterala, casa fiind situata la ramificatia a 2 strazi.Gradina casei are 1000 metri patrati. Casa e situata la 8 km. de Hunedoara, in Nadastia de Sus, pe drumul spre Manastirea Prislop, la 10 km de aceasta. In fata casei{vis a vis}, cu iesire la strada, e un teren intravilan, de 600 m.p. pe care se poate construi o casuta, si care intra in acelasi pret(imaginea 4). Accept si schimb cu apartament in Timisoara.

29500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  2079 mp Hunedoara, Nadastia de Sus  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 2079 mp Hunedoara, Nadastia de Sus - 0 EURO Nadastia de Sus, Nadastia de Sus , jud. Hunedoara

Vand loc de casa in Nadastia de Sus la 6 km de Hunedoara, la asfalt ,teren drept, stilpul de curent si apa la poarta. St= 2079 mp.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.